Tijd voor de………..

geplaatst in: verhalen | 0

Een half jaar gaat zo snel voorbij het werd weer tijd voor een controle bij de tandarts. Maar eerst heb ik gewerkt en de tijd vloog voorbij ik was nog zo lekker in mijn ritme bezig tot ik op de digi keek en zag dat het nog één minuut voor half twee was.

Nou hoef ik niet te haasten want mijn tandarts zit in het oude Slotervaart ziekenhuis en je ziet hier nog overal bordjes staan met hier je mondkapje op…….heb er volgens mij geen één bij mij.

In de koffiecorner kan ik plaats nemen en moet nog 17 minuten wachten en die minuten tikken zo langzaam vooruit dus vandaar dat ik aan het schrijven ben. Wat wel een groot probleem is een parkeerplek bemachtigen in de garage elke etage zit vol en vaak sta ik op de derde etage maar gelukkig dicht bij de ingang.

Heb wel alvast een foto genomen zodat ik dat niet kan vergeten.

Ik het trappenhuis geven ze te kennen om iedereen de ruimte te geven.

En waar de rokers steeds geweerd worden in restaurants en terrasjes heb je hier ook een niet rokers gebied.

Nou mijn parkeerkaart ook even op de foto.

Op het terras hebben ze een plastic boeketje neergezet en wat ook nieuw is een beeld.

Van een afstand de parkeergarage even op foto gezet.

En de ruimte waar ik plaats heb genomen.

Ik wacht nog steeds onderhand is het over half drie hij is laat,maar we horen wel wat hij van mijn tand stoken vind,ik mag eindelijk naar binnen Richard en ik ken elkaar al heel lang en hij weet dat ik veel kan hebben dus hij maakt mijn tanden weer tandsteen vrij en met het stofzuigertje moet hij altijd mijn wanden vast zuigen of het vuil weg spuiten en dan per ongeluk in mijn gezicht spuiten,zijn assistent gaat vaak de kamer uit omdat wij ook over onze jeugd praten hoe je als vrouw topless in het zonnetje ligt de zon op je blote huid. Ik heb best een leuke band met Richard want zo weet ik dat hij in jongetje geadopteerd heeft en die is nu alweer 15 jaar.

Het is weer klaar ik mag weer in November terug komen,met de belofte beter te steken en te flossen nou tot ziens Richard en fijne vakantie,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *