Treinen naar AH

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen dacht ik ga lekker met de trein naar Amsterdam even een bezoek bij AH brengen en dat was echt een happening eerst de auto geparkeerd langs de weg en ik heb een ov-kaart gekocht toen ik in Leiden was en er stond al €10,- op maar om te kunnen reizen had even iets meer nodig dus even bijgeladen.

Moest nog rennen om de trein van negen uur te nemen dus ik zat er in richting Leiden CS moest ik overstappen kwam aan op perron 1 dan naar perron 4A maar ik moest nodig naar de toilet dus dat doe ik dan ook maar.

En dan moest vijf minuten wachten op de volgende die weer op perron 5B dat is er net naast maar die kwam om 9:39 en dan kwam op station Lelylaan aan om 10:09 en daar kan ik de tram lijn 1 of lijn 17 pakken maar omdat ik moest wachten kocht ik bij de kiosk een latte macchiato.

Met zo’n bonnetje wat je bij de toilet krijgt als je daar gebruik van maakt.

Ik binnen een mum van tijd op het station Lelylaan en daar nam de tram lijn 1 was vergeten dat tram lijn 17 naar het Osdorpplein ging wandelen is goed voor dus ik liep het stuk van de Meer&Vaart langs de Sloterplas naar het Osdorpplein en daar nam ik wat foto’s.

Gezellig met Wilma afgesproken even gelopen de AH zij deed haar boodschappen en ik sprak met wat vaste klanten het gaf mij een goed gevoel mensen die je een hart onder de riem steken en dat deed mij goed lieve vaste klanten van mij en het horen dat ze mij miste maar ook het begrip hoe moeilijk voor mij is. De meeste kennen mij al jaren en zagen hoe mijn schat mij gelukkig maakte ben altijd een open boek geweest. De hartverwarmende woorden deden mij met de wetenschap dat vrijdag de urn wordt thuis gebracht dan is mijn liefje weer bij mij thuis klinkt misschien heel raar maar het voelt heel goed om hem weer thuis te hebben straks.

Had met Wilma even lekker geluncht bij de Hema aan de overkant van de AH Wilma is een fijne en lieve vrouw heb jaren met haar dochters gewerkt Nicky en Rachel twee schatten van meiden.

Het was wel erg zat weer eens op mijn praatstoel sorry Wilma dat jij minder aan het woord was dan mij maar ik heb heel erg genoten van je gezelschap en de warmte en liefde die ik voelde dank je wel we moeten nogmaals afspreken en dan met die twee meiden erbij.

Ik ging terug naar huis heb een goede dag gehad sluit met twee laatste foto’s af en dat deze,

Mijn avondeten voor vandaag.

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *