Trouwfoto’s kijken

geplaatst in: verhalen | 2

Daan en Menno kennen wij ook van de Vlietland en die vertelde dat zij gingen trouwen nog in het seizoen vonden wij het best spannend omdat de dagen er voor bloedheet waren en we hoopte dat ze wel mooi weer hadden maar niet zo heet.

Daan was best nerveus voor hun trouwdag en wilde nog wel een mooi kleurtje krijgen als zij haar trouwjurk aanhad. Menno was misschien ook heel nerveus maar daar merkte niet heel veel aan. Dus toen ze op bezoek kwamen hadden we speciaal om hun trouwalbum gevraagd of ze die mee wilde nemen.

Rond zes kwamen ze en kreeg een mooi kerststuk van hun(mijn kerst kan niet meer stuk,kerstboom en diverse bloemen kerststukken). Hun kwamen van hun werk en ik had nog rijst gekookt en bruine bonen en de sperziebonen met wat rollade had voor ze staan lekker samen gegeten.

Toen we het trouwalbum door gebladerd had met tekst en uitleg van Menno moesten we echt zeggen dat ze er werkelijk heel mooi eruit zagen en de foto’s waren super mooi. We hebben heerlijk geklets en natuurlijk ook gelachen en ja dan vliegt de tijd ook hun vonden onze kerstboom mooi alleen jammer dat de bovenste lampjes het niet meer deden.

Rond een uurtje of elf denk gingen zij huiswaarts want zij waren best moe die komen vanuit hun werk naar ons toe van ons mochten ze nog wel blijven zitten hoor zo gezellig was het allemaal van kleuter en haar geliefde Marco.

Natuurlijk praten we nog na en dan vliegt de tijd voor ons ook half één lagen we in bed morgen kerstavond dan krijgen we gezellig wat eters op visite om de kerstdagen in te luiden maar voor nu slaap lekker 😴 😴,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  • ellymay47

   Hoi Daan,

   Het doet ons beide zo goed met zulke
   lieve mensen als jullie om ons heen.

   Hou van jullie Marco en Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *