Tuinman ingehuurd 2

geplaatst in: verhalen | 0

Hij was al begonnen met de zijkant en een deeltje van de achterkant nou lijkt de tuin tig keer groter dan eerst.Wat een werk heeft Bernardo verzet en dat in zijn uppie echt een harde werker kunnen we nog iets van leren.

Maar komt de rest de volgende keer doen precies een acht urige werkdag heeft hij erop zitten af en toe een kop koffie en een blikje drinken weet niet of hij wel iets gegeten heeft.

Vandaag is Bernardo weer gekomen na wat metingen bleek hij een andere graaftractor te moeten halen na wat wij bedacht hebben was het geen optie met de graver van de dag daar voor in de achtertuin te komen wat dit jaar wel gegroeid is onze druiven.

En onze hazelnoten boom maar alles wordt weg gehaald sorry voor de vogels maar het moet wel anders blijven we een oerwoud behouden omdat we niet zoveel tijd in onze tuin steken.

Even de rijpe geplukt om Marco te laten zien wat straks weg gaat ik heb er geen spijt van sorry mensen maar de onderhoud wordt mij te veel.

Maar wat is de tuin eigenlijk groot zeg als alles weggehaald is niet normaal maar we gaan er niet veel aan veranderen alles gaat met grind bedekt worden alleen het terras en zitkuil blijven met steen het wordt weer een hele lange blog dus ik splits hem weer.

Met deze foto sluit deze blog af tot de volgende blog fijne avond,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *