Tweede kerstdag 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Laatste kerstdag of mag je zelf extra dagen aan kerst plakken misschien doen we dat wel net als dat ik de kerstboom twaalf maanden wil laten staan voor alle jaren dat er geen boom in huis stond of is dat weer kleuterachtig zoals Marco dat noemt.

Gisteren vergeten een foto te maken van ons kerstontbijt maar ik had dit ook precies het zelfde heerlijk genieten met z’n twee.Er staat zoals alle jaren een kerstfilm op en straks komt Til nog even langs misschien eet ze wel wat mee is ook gezellig.Rond drie uur was ze hier en zij had gevulde eitjes en kleine gehaktballetjes mee.

Rond vier,half vijf had ik het gourmetstel op tafel uitgestald en we hebben heerlijk gesmuld als toetje nog die ijstaart opgegeten en vanmorgen stond ik op de weegschaal 63 kilo was ik moet echt wat aan mijn gewicht doen in februari heb ik weer mijn halfjaarlijkse controle en hopelijk ben ik dan wat gewicht kwijt🙃🙃 .

Om kwart voor zeven ging Til huiswaarts en wij gaan nog een kerstfilm kijken samen en ook bijtijds naar bed toe. Nog vijf dagen dan zitten alweer in het nieuwe jaar wat vliegt de tijd voorbij en dan over een paar maanden liggen weer te bakken op de vlietland…….loop weer eens te ver vooruit……de gedachte daar aan maakt mij al weer vrolijk.

Lekker onder uit gezakt en nog een film gekeken en dan lekker mijn bed in…..de kerstdagen waren zo mooi en heb zo genoten ervan zo blij om zoveel liefde en warmte ontvangen van liefste man in mijn leven die mij zo gelukkig heeft gemaakt.

Marco jij hebt mijn leven zoveel zin gegeven en alle herinneringen die mij elk jaar maakte en de lach die jij op mijn gezicht toverde dat kon jij alleen hou zo veel van jou en ik weet dat jij het zelfde voelt voor mij daar is onze leven zo compleet. Straks lekker slapen verstrengeld in elkaar love you with all my heart❤️❤️❤️❤️,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *