Uitnodiging voor Robin’s verjaardag

geplaatst in: verhalen | 0

Op 12 juni is de zoon van Bessie jarig en zij vroeg mij of ik wilde langs komen op de dag zelf of op de zaterdag als zij het voor de familie vier en ik twijfelde wanneer komt het mij het beste uit.Toen gaf ik haar aan ik kom maandag kan ik dan blijven slapen en dat vond zij goed,zij zelf is dan vrij.Ik moet dan werken…….in mijn andere blog kan je lezen dat het werken mij niet goed afging.

Om half één had ik bij kippie een broodje kipfrikandel gehaald met curry dit wordt mijn laatste dag dat ik nog lekker uitgebreid kan eten vanaf dinsdag ga ik toch wat aan mijn eetpatroon doen heb via site op Facebook een receptenboek voor koolhydraken besteld eet al heel lang koolhydraat arm brood en dat gaat wel goed maar ik ga verder met Robin verjaardag.

Er kwam allemaal lekkers op tafel en nu kan het nog morgen (dinsdag)niet meer dan ga ik beter opletten maar wat hadden ze.

Een chocolade fontein en een verse salade homemade en garnalen en shaslick en gekruiden lapjes en stokbrood met kruidenboter allemaal lekker ik had van alles een beetje genomen en heerlijk gesmuld.

Mijn buikje rond gegeten en dat wordt de komende tijd alleen maar kijken naar de mooie foto’s die ik hier op mijn blog heb geplaatste het was super gezellig met z’n drie ik zit nog even mijn blog af te werken dan ga ik straks ook lekker slapen ben hier echt thuis sluit straks alles af hun liggen al op één oor voor mij is de drukte op straat wel even wennen maar hoop dat ik tot mij rust kom morgen weer werken tot blogs,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *