Vakantie in Bali dag 15

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik vanmorgen opstond kon ik wel janken morgen gaan we weer weg ik heb hier het zo fijn gehad,lieve en leuke mensen ontmoet en nu moet ik ze achterlaten.
We zijn ons gaan douchen en net als ieder morgen het ritueel van Marco gehad en ik geef er geen gehoor meer aan dus ik droog mij af en ga mijn aankleden we moeten kijken wat we met ons laatste dag gaan doen morgen hebben we nergens tijd meer voor dus vandaag kijken we wat we voor onze vriendin Tanja mee willen nemen.
Dus na het ontbijt nemen we wel een duik in het zwembad en blijven er liggen tot een uurtje of twaalf dan is het niet meer zo heet.
Iedereen heeft het erover morgen vertrekken jullie hé zal wel wennen zijn in het kikkerland zo koud wat een overgang zal het worden,mensen geen nood jullie zullen ook eens terug moeten en dan ben ik alweer gewend aan de kou,als je dat wel kan.
Maar Esther niet aan denken vandaag moet je je groot houden en je hoofd erbij,we gaan langs een kleine supermarkt en slaan twee slaoven met sigaretten in en die doen we straks alvast in pakken in de koffer we besluiten onze koffer vandaag in te pakken zodat we niks vergeten alleen onze zwemkleding laten we liggen en onze handbagage daar zetten we ons warme kleding in want dan kleden we ons om als we het koud krijgen.
We wandelen door de stad en dan eten we iets bij klein restaurant en dan gaan we vanavond langs onze Warung om afscheid te nemen.

IMG_20171215_094607

Maar ik zie ineens twee dames aan het werk want ze moeten een paar kamers weer gereed maken en dan lopen ze met droogrekken te sjouwen alleen dat is echt wel vreemd die dingen wegen niks en dan tillen ze er drie per keer met z’n twee en dan denk ik tjonge tjonge je kan toch beide twee rekken meenemen,maar zo doen zij dat dan is oké
Ik zit al na te denken wat wil ik gaan eten heb onderhand wel alles een keer gegeten wat blijft er nog over,Oja ze hebben loempia’s die neem ik als toetje en dan gewoon lekker nasi met saté en Marco zal wel zijn favoriete saté nemen die van tonijn.
Het is nu onderhand tijd om wat te gaan eten dus we lopen rustig die richting op en nemen plaats het is zo’n beladen gevoel je weet dat je straks zegt tot ziens en weet niet of we ooit nog terug komen zo dubbel zeg.
We hebben onze bestelling geplaatst en de eigenaar is er ook dan ziet Marco Gerrit en Julia voorbij lopen en begint ze te roepen en dan zeggen ze ja we zochten het al maar gelukkig we zijn er,en hun kijken in de menukaart wat ze willen en terwijl ons eten eraan komt zegt Marco dit is die tonijnsaté met knoflook botersaus,ze zien het en willen het allebei ook zo hebben.
De eigenaar die komt even een praatje maken en ik schiet gelijk wat foto’s

 

Maar voor we echt klaar zijn neem ik toch nog de loempia’s waar ik over nagedacht heb.

DSCN0716

Ze waren zalig ik heb alle dagen dat er ben geweest super lekker gegeten.
Mocht je een keer naar Bali gaan dan moet je zeker een keer bij deze Warung zijn geweest…….wil er geen reclame voor maken maar het eten is super lekker en de mensen die er werken zijn super vriendelijke…….Terima Kasih

DSCN0275.JPG

Nou mensen mijn koffer is al ingepakt en nu ga ik lekker slapen Salamat Tidur..

Liefst 💋💋Esther💋💋

Geef een reactie