Vakantie in Bali dag 8

geplaatst in: verhalen | 2

Vandaag ben ik Sara geworden en mijn man had van alles weer geregeld,dus ik
moest zo snel mogelijk douchen want hij wilde om zeven uur ontbijten.
Normaal kan ik rustig eerst een peukje roken en op mijn gemak douchen,maar er
werd echt haast geboden net of het ontbijt op is als wij willen ontbijten.
Dus zonder morren toch maar gedaan wat mij gevraagd werd en zaten we precies om vijf over zeven al aan ons ontbijt.
Roken tussendoor dat kon ook niet lang want ik moest opschieten.
Maar ik heb nog steeds niets in de gaten waren alles zo snel moest en deed wat mij gevraagd werd en toen ik ook nog te horen kreeg ben je klaar met eten dan kunnen we terug naar onze kamer.
Gaan we iets doen of is er iets gaande,ben echt er niet bij met mij gedachten en laat het gewoon maar gaan.
Ik besluit een duik te nemen in het zwembad dat mocht nog wel gelukkig dus ik was lekker aan het dobberen tot Marco zei kom je nu uit het water en droog je af.
Je zal wel denken wat is die man zijn vrouw aan het commanderen maar ik dacht ik doe het maar dan ben ik van het gezeik af.
Ik had mij in een handdoek gewikkeld en hoorde ineens in de verte Happy Birthday to you en dacht wat is dit dan.
Toen kwamen er drie mensen van het hotel richting onze kamer met een dienblad waar
een mooie en lekker taart op stondIMG_20171208_083147.jpg
Ik keek Marco aan en wist niet zo gauw wat ik moest zeggen het personeel feliciteerde mij met mijn verjaardag en ging weer weg…….
Samen hebben we mijn sara taart aangesneden en lekker gegeten…….niet alles wat we hebben nog iets bewaard voor later op de avond……hij smaakte zo lekker en ik werd er
alleen maar verlegen van.
Nadien mocht ik weer een duik in het water nemen want een verkoeling is daar wel echt nodig als de zon gaat schijnen dan gaat de warmte ook hard omhoog.
Rond het middag uur zijn we gaan wandelen doordat we zo vroeg ontbeten hebben kreeg mijn maagje toch weer trek en hebben we een pizza gegeten bij de pizzahut en het was zo’n kleine pizza dat kon ik echt wel alleen op het heette een panpizza en na het afrekenen zijn we verder gelopen door de stad en kwamen bij de paarden met koetsen aan en Marco ging naar de overkant en later riep hij mij.
Ik mocht plaats nemen op de plek van de koetsier en mocht zelf de teugels in handen houden dat had mijn schat geregeld een paar dagen geleden.
Ik een westerse vrouw achter de teugels door de stad van Kuta heen draven.
Marco heeft een stukje gefilmpd en ik was super trost mensen riepen mij na en staken hun duim omhoog dat hadden ze nooit eerder gezien.
Maar door de kleine smalle straatjes is het best eng want ze halen je links en rechts in maar het ging mij goed af.
Tot ik op een bredere straat kwam en ik rechts af wilde toen heb ik niet de bel gebruikt zodat zij opzij gingen maar schreeuwde ik op zijn plaats Amsterdams Mensen opzij ik wil er voorbij…….iedereen keek op en begon te lachen maar ook weer met de duimen omhoog………ik werd er alleen maar nog trotser op dat ik dat mocht doen.
Uiteindelijk heb ik een kortere rondje gemaakt als normaal maar ik mocht de koest ook parkeren en dat heb ik heel goed gedaan tussen twee andere koetsen in.
Dit is iets wat ik nooit meer zal vergeten mijn hele leven lang niet.
Ik nam afscheid van de koetsier en alle andere koetsiers en we zijn toen over de markt terug naar ons hotel gelopen iedereen spraak mij aan hoe leuk ze het vonden dat ik zelf reed de koets ik liep als een trotse pauw over markt.
Toen kreeg Marco na een uurtje of twee honger daarom zijn we bij een andere pizzaria daar at Marco een andere pizza en ik nam wel twee pizza puntjes,na het eten zijn  we terug gegaan naar ons hotelkamer en hebben toen een dutje gedaan van een uurtje of twee,later lekker ons opgefrist en zijn we naar onze favoriete warung gegaan en hebben daar ons avond eten genuttigd.
Marco nam tonijn saté in knoflookboter en ik nam een kom bamisoep……..
Als toetje nam ik een lekkere pancake met banaan en toen hadden we daar verteld dat ik jarig was en ze feliciteerde mij.
De ober die verteld aan de serveerster dat ik jarig was en toen kwam zij ook en feliciteerde mij en vanaf de eerste dag dat we daar aten noemen ze ons mammie en Daddy dat is zo grappig die ober kon echt mijn zoon zijn qua leeftijd.
Na het eten zijn we nog een stuk gaan wandelen en rond een uur of tien zijn we aangekomen in ons hotelkamer en hebben we nog even op ons veranda gezeten en de dag doorgenomen wat we eigenlijk dagelijks doen,net als in Nederland en Marco zag dat zijn hele verrassing geslaagd was,want hij keek in de ogen van een hele gelukkige vrouw.
We gaan naar bed dus voor iedereen Salamat Tidor

Liefst 💋💋Esther💋💋

2 reacties

Geef een reactie