Vakantieweek 12/2024 dag 1

geplaatst in: verhalen | 0

Maandag 18 maart:

Mijn eerste vakantiedag heb deze week gekregen denk dat we tijdens de ramadan veel te veel mensen op de afdeling hebben dus dan moeten we extra vrij nemen en ja het doet mij wel even goed om een week niks te doen en de wekker mij even met rust laat heb niet echt een planning hiervoor maar relaxen komt mij echt goed uit. Mijn biologische klok die heeft mij om half vijf uit bed laten gaan omdat ik toch even moet toiletteren altijd rond deze tijd maar ik stapte ook weer heel makkelijk mijn bed in ik toch weer lekker in slaap sukkelde en om acht uur wakker werd en ook maar op ging staan.Lekker mezelf op wat croissantjes en een latte macchiato getrakteerd handig met zo’n koffiemachine.Even een spelletje gedaan en nu het zonnetje straalt ga ik lekker douchen en op stap lekker wandelen op de Vlietland en relaxen op het bankje waar wij altijd voor liggen of mijn auto wassen moet ook weer eens gebeuren.Eerst mijn auto wat opladen dan kan ik de weg op kijk echt wel er naar uit naar wat ik ga doen vind beide leuk om te doen.Maar eigenlijk als ik eerlijk ben trek de Vlietland mij meer omdat ik dan weer even tijd heb met mijn liefje.Mijn laadschema van mijn auto doet echt raar op mijn app lijkt het niet te laden maar als ik het laadschema veranderd is er toch een percentage bij gekomen best vreemd.

Vlietland

Toen ik wandelde over het pad kwam een bekende tegen even zitten kletsen en hij gaf als tip loop aan de linkerkant want dan glij je niet uit dus thx weet niet hoe je heet maar we groeten elkaar altijd en kletsen dan wat zie je ken niet iedereen bij naam op de Vlietland maar ze zijn wel bekend van daar en op de bank zag ik wel een bekende zitten Louie en we kletste wat hij vond het best moeilijk om een kletspraatje te maken maar toen ik aangaf dat ik het fijn vond om over Marco te praten kwam hij wel los en zo hebben we bijna anderhalf uur geklets en toen rond kwart voor drie ging hij weg en ik had nog even een filmpje opgenomen.Twijfel of ik hem op TikTok plaats maar heb even naar Esmeralda gestuurd en haar mening gevraagd daarna lekker nog een stukje gereden wat wij ook eigenlijk geregeld deden ik wil toch ook dit soort dingen gaan doen een stukje rijden zonder reden maar altijd met mooie herinneringen terug komen.Ook bij La Place wat gegeten en gedronken en langs de media markt geweest en daarna even bij de drie klavers op de Hoge Rijndijk stil gestaan en even het moment van Marco en mij over mij heen laten komen het besef dat we er twee keer hebben gegeten en dat we daar na de crematie zijn geweest is een stap wat ik nog een keer moest gaan zetten dat was even moeilijk was aan de ene kant blij dat ze dicht waren zodat het niet nog emotioneel werd maar ik zou toch een keer dat moeten gaan doen ik vind ik zelf hoor niemand verlangt dit van mij maar ik moet daar echt klaar voor zijn dus Mart en Carla eens kom ik gezellig buurten hoor🥰.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *