Vandaag samen met…….

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag 30 april ga ik weer naar de Vlietland maar heb met Joost en Nienke afgesproken ik weet niet hoe laat we elkaar gaan zien maar ik weet dat ik heel vroeg daar ben. Vandaag laat ik mijn stem daar gelden en dat doe ik niet omdat met meer ben maar wat ik gisteren met al die irritante kerels mee maakte dat wil ik in de toekomst niet meer hebben. Geen ongenodigd gasten aan mijn kleed want die kerels moeten begrijpen heb geen andere kerel aan mijn zijde,snap nu dat vrijgezelle vrouwen niet graag naakt gaan recreëren op de Vlietland en zich zo veilig voelde bij mijn grote liefde want die joeg die engers wel weg.

Om half tien kom ik aan en begin mijn plekje te maken dan komen er twee voorbijgangers met een hond langs wensen mij een goedemorgen en ik krijg de vraag;”ben je bang dat je te laat bent”,ik glimlach en antwoord;”misschien wel”.Het is nog zo rustig later komt er nog een man hij twijfelt want het zonnetje schijnt wel maar het is er nog fris,hij gaat wel uit de kleren,ik doe alleen mijn broek uit maar hou mijn shirt nog aan,app Nienke een foto van mijn plek.

Na een uur denk ik komen Wim en Lieke en we babbelen wat en ondertussen maken zij ook hun plekje klaar ik ga verder met mijn boek normaal lees ik pas als er gezelschap is dan had Marco wat aanspraak maar tja,ben nu immers alleen dan hou ik mij met lezen bezig tot ik gezelschap krijg.

Maar eigenlijk was er ook al een boot maar die vertrok weer na een half uur heb stiekem een foto genomen erg hè niks te doen dan verveel ik mij een beetje.

Toen zag ik Agnes en Dante in de verte staan ik op de knieën naar hen gegroet zij kwamen dichterbij even gekletst zij gingen zwemmen mij veelte koud maar dat zijn twee bikkels zeg en van uit mijn ooghoek zag ik Herman en Astrid aankomen en werd hartelijk begroet dat zijn mensen die ons groepje zitten zitten kletsen was zo leuk om hen te zien en toen Lowie en die condoleerde mij met het verlies van Marco na een tijdje kwamen Joost en Nienke met de boot en ik was ook blij om hun te zien. Tussendoor had twee bolletjes gesmeerd met lever dat had ik wel gemist normaal aten wij het twee keer in de maand was weer even heerlijk lever met zout&peper te eten.

Toen kwam Nico een wat oudere man die had Marco nog willen bellen om persoonlijk afscheid van te nemen hadden er telefoon nummer van dus die schrok van dit slechte nieuws en had nog een ouder stel dat ook moeten vertellen want zochten naar ons en toen zij mij zagen zochten ze naar Marco ook die heb het slechte nieuws moeten vertellen.Kees wist het van Agnes die kwam mij condoleren met het verlies toch was het wel even moeilijk om dat te vertellen en ja die mensen waren in shock toen ze het hoorde en voor mij was het echt heel moeilijk maar er zullen nog meer van zulke momenten komen en dat weet ik.

De twee lieverds nodigde mij uit om bij hun te eten en ik moest er nog over nadenken maar heb het aanbod aangenomen en heb even gezellig bij hun gegeten en Joost heeft het heerlijk bereid. Ik

Ik wil iedereen bedanken die mij een fantastisch en gezellige dag heeft bezorgd vandaag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *