Vertrek 19 Nov

geplaatst in: verhalen | 0

Koffer,handbagage al ingepakt nu nog samen alles inspecteren of er niks meer aanstaat of open staat en dan wachten op Dennis,die ons afzet op Schiphol.

Vriezer meteen laten ontdooien en nu om 03:47 rijden we naar Schiphol ik had vandaag ook weer wat door de enthousiaste liep zo door het alarm heen lekker slim hé. Afgezet bij vertek 3.

Inchecken gaat nu veel makkelijk het bestond al een aantal jaren maar vandaag voor het eerst gebruikt.Met je paspoort een instap uit laten printen de handbagage heeft al een label.En dan je koffer inchecken via het apparaat.Koffer erin stoppen en dan de instructies volgen per stap en dan krijg je een ticket voor incheck. Nog even een sigaretje roken buiten en dan door de douane heen we zitten achter de douane even wat eten.Even naar de toilet en even op de knop gedrukt voor een schone toilet.Nu eerst een rookruimte zoeken hebben wel trek in een peukje ons ontbijtje zit erin en nu nog een uurtje onszelf bezig houden.

Nu eindelijk boarden Marco wil zijn paspoort en boardingpas zodat hij geen opstopping veroorzaakt en nu zitten we dan.

We vliegen 6 uur en 10 minuten naar Senagal Dakar dat worden onze tussenstop en dan vliegen verder naar Banjul.

Ons eten bestaat uit kip in currysaus en een mini donut en courgette salade en crackers met smeerkaas.

Op Dakar aangekomen die is de eerste keer dat we hier een tussenstop maken.

Op banjul aangekomen paspoort controle,koffers halen en wachten tot de bus vertrekt.We zaten in bus 5 de koffers op het dak en rijden maar drie andere hotels af,een hotel die naam heb ik niet onthouden en geen foto van.deze kan je goed lezen.Lemontree hotel was deze en uit eindelijk bij mansea beach hotel.

Ingecheckt en uitpakken,douchen en naar de strip eten bij 2 Rays gegeten en toen kwam de verbazing nergens mag er meer gerookt worden klote.Marco had calamaris in brood kruimels gebakken met patat.ik had zee duivel in kerrie saus met patat.

Na het eten naar Jasmine voetbal kijken.(daar komt een apart blog over).

Weltrusten💤💤💤