Vierde week

geplaatst in: verhalen | 0

Nou net als anders gewoon aan het werk,maar dinsdag was een erg leuke dag toen het begon te sneeuwen ik heb de hele dag lopen dansen van plezier want ik wilde later van de sneeuw genieten en dat heb ik ook gedaan kan je lezen in mijn blog sneeuw⛄️⛄️. Woensdag rustig gereden omdat wij hier toch al laat in de avond strooiwagens zagen langs komen gelukkig geen last gehad van gladheid en heen en terug wel druk op de weg gehad dus ik begrijp sommige weggebruikers niet,dat ze je toch op een eenbaansweg proberen met groot licht wil aangeven dat je harder moet gaan rijden,nou dan ben ik een bitch en ga nog rustiger rijden.

Op donderdag zeiden mijn collega’s ga lekker naar huis want je ziet er niet lekker uit,dus dat deed ik ook,thuis aangekomen ben ik onder de wol gekropen en lig ziek op bed. De griep en voornamelijk buikgriep heeft mijn in zijn greep ik slaap heel veel,eet minder maar gelukkig drink ik heel veel.

De sneeuw vertrek langzaam weg,waar mijn sneeuwpop stond is nu nog een hoopje sneeuw geworden. Heel het weekend alleen maar geslapen mijn benen zijn zo zwaar trap op en af lijken wel een bergbeklimming ik wordt echt gek ervan,doordat ik medicijn moet slikken voor mijn bloeddruk en cholesterol moet ik wel eten.

Het rommelen in de buik geeft ook wat krampen en slapen is het enige om de krampen tegen te gaan hoop dat ik het snel overgaat

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *