Vlindertuin

geplaatst in: verhalen | 0

Kreeg een promotiebericht over de vlindertuin in Leidschendam en ik kan zo goed mijn mooie kijkers naar mijn liefje kijken👀.

Ze werden aangeboden met 50% korting en ik zei:”zullen we daarnaar toe gaan”,en het gezicht van mijn liefje spreek boekdelen van heb je mijn kleuter weer. Ik besloot anders er alleen er naar toe te gaan,dus Marco zei:”ja,dat kan je ook doen”.

Een halve dag verder kwam hij er toch op terug laten we zondag samen gaan naar die vlindertuin snel nog één voucher erbij gekocht.

Eerst onze orcode laten scannen en toen naar binnen was niet meer te houden🤣🤣🤣. Eerste dat we zagen was een slang en ze hadden gifkikker,krokodillen,schildpadden en een flappentakken.We mochten ze even vast houden wel echt mooi hoor en je voelt hun door de stekeltjes en haartjes op je handen.

Dan kom je aan bij de aquariums met tropische vissen erin.Daarna loop je door een kralen gordijn en dan weet je echt niet waar je kijken moet zoveel verschillende vlinders dwarrelen langs je heen echt ik was echt blij.Tussendoor had je ook nog schildpadden en mooie planten en vogelsMarco was al een paar keer naar buiten gegaan want het was echt warm en soms zag je dode vlinders liggen maar ja dat zal de natuur wel zijn.

Uiteindelijk had ik na een uur achter vlinders aangehobbeld wel genoeg foto’s dus toen naar het wat koelere gedeelte.En als laatste had je de poppenkast zo als hun het noemde.Toen had ik alles gezien en zijn we weg gegaan,we namen een toeristische route en wat ik nooit meer verwacht had was om een herder te zien die aan het trainen was,Marco vroeg of we mochten kijken.

De dame die het deed wilde voor mij nog een extra training doen met de hond zodat ik het kon filmen.kreeg haar kaartje om mijn film met haar te delen.

Ik heb deze mooie zonnige zondag nooit zo voorgesteld maar ben super tevreden en heel gelukkig😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *