Voorbereiding

geplaatst in: verhalen | 1

Al een paar dagen bespreken we wat we met de paasdagen willen gaan doen ik had in gedachte een ontbijtbox te bestellen maar Marco vind het best prijzig en daarom gaan we er goed over praten. Want na het ontbijten moeten we ook nog lunchen en dineren wat een duur woord gebruik ik toch.

Marco kwam met een idee om die dagen lekker verschillende vis in huis te halen en lekker wat vissalades te maken en zo kwamen op om een goede vriend te raadplegen. John die had jaren geleden een keer gerookte zalm aan ons cadeau heeft gedaan en daardoor belde we hem om het adres dat we er voor nodig hadden.

Dus toen we aan het praten waren zagen we op de camera dat er een auto naast ons hek rustig reed en zijn auto daar parkeerde en dat kon een persoon alleen zijn die dat deed maar doordat het geen 🚘 auto was dachten wij wie is dat dan. Toen Marco naar het raam liep was het John die vond dat gezelliger om langs te komen, dan een belletje te plegen. En natuurlijk had hij zijn hond mee altijd leuk om hun te zien.

Ondertussen stonden beide mannen over de auto aan het praten en ik was lekker aan het knuffelen met Yuran wat een lieverd is het zeg nou eens zelf die mooie bruinen kijkers daar smelt je toch van. Toen naar de keuken liep ging mij achterna kijken wat ik deed.

Ik ging voor hem liggen om een foto te maken en Yuran dacht wat doe zij nou gek want ik moest het goed stellen om hem nog beter in beeld te krijgen en toen bewoog hij zijn hoofd heen en weer echt grappig en als ik met aan het aaien was maakte hem zachte geluidjes van lekker ga nog maar even door.

Dan hij heerlijk relax op zijn zijkant liggen het is zo mooie hond wij beide houden wel van dieren maar om het zelf te hebben is geen doen want we willen weg kunnen als we er zin in hebben maar gaat niet met een huisdier maar ik vind het wel leuk om mijn aandacht te geven aan de huisdieren van vrienden en als ik aan knuffelen ben vergeet gewoon alles om mijn heen.

De heren hebben samen afgesproken om volgende week naar de visrokerij te gaan dus ik weet al wat wij met Pasen gaan eten voor jullie is het nog een verrassing maar voor je het weet komt dat daar nog een blogje over.

Heb Yuran nog een snoepje gegeven die John standaard in zijn jas zak heeft en toen gingen zij samen weer op huis aan.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *