Voorjaarsschoonmaak

geplaatst in: verhalen | 1

Vandaag was het niet heel erg lekker weer,maar ik wilde toch alvast beginnen met mijn voorjaarsschoonmaak dus ik heb de loggia als eerste aangepakt. Eerst heb ik de al het houtwerk afgenomen vorig jaar toen Frans onze meterkast heeft aangepakt en ook onze camerasysteem aangesloten heeft moest hij in de hoek van de loggia het hout weghalen om het stroom erdoor te doen,nu heeft hij het wel dicht gemaakt alleen niet zo netjes en nu heb ik het op mijn manier gedaan. De stenen op de loggia heb ik een voor een schoongemaakt ook aan de onderkant heb ik gestofzuigd wat een karwei heb ik weer op de hals gehaald.

Toen ik bijna klaar was zag een man van de gemeente die al het onkruid weg ging branden op de straat en toen dacht manlief is weg en de oprit is toch vrij laat ik niet alle kamers van boven onderhanden nemen maar lekker de oprit dan is die alvast onkruid vrij,dus ik alle schoonmaak spullen opgeruimd.
Eerst heb ik alle bladeren opgeveegd zodat ik kon zien wat er verder moest gebeuren.
De groene bak heb ik naar voren gehaald zodat ik er alles in kon gooien en ik ben toen aan de gang gegaan,al het onkruid tussen de stenen weg krabben en steeds een stukje opschuiven en toen ik even naar binnen ging om wat te drinken zag ik mijn man aankomen rijden en hij zag pas toen hij het hek open deed dat hij niet verder kon rijden en heeft zijn auto maar op de parkeerplaats gezet voor het huis,en de lieverd is toen zich gaan omkleden en heeft mij geholpen hij ging aan de gang met de heg.
Steeds moest ik de bak dicht gooien omdat er briesje en de bladeren er meer uit vielen dan erin en ik was het aan het stampen naar beneden en toen zag ik op een tak dit zitten.
9 april 2018-3.JPG
Ik weet niet hoe lang we bezig waren maar nadat ik er tevreden over was en alles in de groene bak had gegooid zijn we naar binnen gegaan en heb ik alles weer opgeruimd in de garage en hebben we heerlijk gegeten en daarna een filmpje gekeken.
Het begin is er nu de rest nog……….

Liefste Esther

  1. Trudy

    Zo herkenbaar, ik ben afgelopen week begonnen, met vegen en rommeltjes wegtrekken, het is een enorme klus, maar eenmaal begonnen, geeft zo een lekker gevoel en toen het klaar was ben ik er midden in gaan zitten en het voelde zalig, zo voldaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *