Vrouwending

geplaatst in: verhalen | 4

Soms heb ik van die moment dat ik denk moet echt iets aan mijn buikje gaan doen.

Er was eens een berichtje op FB over hoe je wat kilo’s kan kwijt raken en dat was met.

Met 2 theelepels fijn gesneden peterselie die je in 400ml gekookt water moet laten trekken voor 5 minuten. Daarbij doe je een uitgeperst citroen erbij en drie theelepels appelciderazijn.Deze kan je kopen bij de jumbo of de Albert Heijn.

Ik ben er vanaf afgelopen November mee aan de slag gegaan drink voor je naar bed gaat. Voel mij er goed bij of het zal wel een verbeelding zijn geweest maar hoorde wel van vrienden en mensen om mij heen of ik afgevallen was. Het enige nadeel was dat ik s’nachts vaker naar de toilet moest maar ik heb het er voor over,en ik kan mijn slaap snel weer hervatten.

Op mijn werk hoorde ik dat gember in water ook veel helpt en aangezien ik best veel dorst heb ben ik dat er ook bij gaan doen. Ik doe een paar plakjes van de gember trekken in heet water en doe er een dag of twee mee. De eerste keer is de gember heel sterk maar gaande de dag door proef je de gember smaak nog wel maar is het niet heel sterk.Ik koop het in zo’n pakje en voor je het weet is het op. Voor mij hoeft het niet zo snel te gaan maar vanaf november ben ik wel zes kilo kwijt en drink het nog steeds en voel mij steeds lekker bij.

Op tv zie vaak bij de telewinkel zo’n vibrofit daar kan je op staan en zitten.De afgelopen dagen met die rukwinden werd ik ook zo heen en weer getrild zal ik nou ook wat gewicht verloren hebben.

Ik zeg weleens tegen een collega wij hoeven niet meer naar de sportschool toe,met al het tillen van dozen en kratten krijgen we vanzelf wel spierballen dus lichaamsbeweging genoeg op een dag.

4 reacties

  1. rietepietz

    Peterselie drijft inderdaad vocht af dus logisch dat je dan in de nacht veel naar de wc moet.
    Je zou het ook in de ochtend kunnen drinken maar waarschijnlijk heeft het dan minder effect omdat je het vocht dan meestal veel sneller aanvult dan in de nacht! Maar 6 kilo is een mooi resultaat in 4 maanden. Sneller afvallen betekend meestal ook weer sneller aankomen!

Geef een reactie