Wandelen in Reeuwijk

geplaatst in: verhalen | 2

Zondagmiddag 12-02:Twaalf uur heb ik afgesproken met Nienke niet de vrouw van Joost. Ze appte dat ze onderweg was moest nog even tanken en toen rond kwart over twaalf waren we in Reeuwijk ik parkeerde de auto en we liepen samen op welke kant gaan we op links of rechts ik mocht kiezen dan nemen we rechts en de eerste foto die ik maakte was een eikenboom waar je op kunt klimmen dat liet Nienke even zien vooral niet naar haar haar kijken aub.

Nienke doet aan Geocaching dat kan ik niet heel goed uitleggen maar je heb daar een app voor en dan moet briefjes vinden en dan je gebruiksnaam en datum opschrijven en weer terug plaatsen waar jij hem gevonden heb.

Dit is de eerste keer na het overlijden van Marco dat ik met iemand samen wat ondernomen heb veel geklets en heerlijk briefjes gezocht en wat is het mooi daar nooit zoveel gelopen en gezien.

We kwamen bij een terrasje en Nienke werd gek van alle borden om aan te geven wat je er kon eten en drinken denk negen borden.

En nee we zijn door gaan stappen geen tijd om te zitten.
Zo ziet de koker eruit.
De app zo kan je via AppStore downloaden betaald of gratis versie.

Op het meer zaten allemaal eenden maar wat veel soorten bestaan er zeg.We kwamen veel mensen tegen lopend,op de fiets en auto’s van bewoners het was natuurlijk heerlijk weer om een frisse neus te halen.

Hier onze twee of derde koker weet het niet meer.

Wilde wat eenden fotograferen maar of ze vliegen weg of ze nemen een duik en vaak weet je niet waar ze weer precies boven komen.

Ook waren er mensen met een verrekijker om de eenden te spotten wel zoveel smienten op het grote meer zag daarbij staan soms wel duizend tot tweeduizend en dan veel kuifeenden en Nienke heeft door een verrekijker een brilduiker gezien

Zo rustgevend en je loopt door een stiltegebied zagen we op een bord alleen die eenden maakte zoveel kabaal maar de eenden op deze foto niet🤣🤣🤣.

Ook nog bij een huis waar ze drinken,eten en andere spullen verkochten,en bij een huis konden we het soort eend niet vinden.

Misschien weet een van mijn lezers het wel.

Toen kwamen we bij het einde van onze wandel maar deze foto wil ik jullie niet onthouden

En waar waren we precies dat laat ik met deze foto zien.

Ik zal even laten zien hoeveel we gelopen hebben.

Nou Nienke wanneer gaan we weer dan op een andere plek ik heb heel erg genoten en was super gezellig gauw weer eens afspreken,

Liefst Esther 😘

2 reacties

  1. Danielle

    Wauwwww…..Super leuk, lekker samen op stap! Kijk er naar uit dat je morgen komt eten en vind het heel leuk om ook samen een keer er op uit te trekken! Dikke kus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *