Wat is dat voor lawaai

geplaatst in: verhalen | 0

Marco en ik zitten beneden nog geen eens de radio aan maar wat is dit voor lawaai,ik ben natuurlijk weer op onderzoek uit gegaan dacht dat het de cv-ketel was dan kon Edwin er straks meteen naar gaan kijken dacht ik,maar het zijn vier mannen van de gemeente die met zo’n bladerenblazer bezig zijn aan de overkant van het water.

Wat zeg vier man toch op zo’n klein stuk ja heb de vierde man gevonden hoor kijk maar.

Hij staat in de tuin van de bewoners van het hoekhuis denk dat de bladeren in hun tuin kwamen dan is het wel zo netjes om dat op te ruimen.Dus daar komt dat lawaai vandaan maar vier man bezig hebben zeker zoveel tijd over denk ik.

Het zonnetje komt door heb Marco zijn trui buiten gehangen hoop dat het snel droog is hij wilt die met de kerstdagen aan🤣🤣🤣.

Even een broodje gemaakt voor mijn een uitsmijter had hij trek in en hij heeft er heerlijk van gesmuld wat een verwennerij ik heb voor mezelf er ook één gemaakt een tijd niet gegeten en nu lekker genoten,

Lawaai is afgelopen nu lekker Sky radio aan gezellig al die kerstliedjes heb twee die ik mooi vind de eerste is Wham…..Last Christmas en van Mariah Carey…….All I want for Christmas is you.In de auto gaat hij op z’n hardst hier thuis gaat wat in volume ophoog voor mij hoeft kerst nooit afgelopen zijn,

Fijne dag gewenst,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *