Week 5

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen maandag en dinsdag was nog wat grieperig ik kon niet eten binnen houden,elke keer rommelde het zo erg en had krampen tot ik naar de toilet geweest was dan zakte de kramp af. Ik heb bijna een week op bed doorgebracht,en gelukkig ging het dinsdagmiddag al wat beter dus ik meldde op mijn werk dat ik woensdag weer aanwezig zou zijn. Ik had een paar uur gewerkt toen mijn buik bleef zeuren,maar ik wilde er niet aan toegeven,maar op een gegeven moment ben ik iets eerder weg gegaan in overleg met mijn leidinggevende en thuis geprobeerd te ontspannen,

S”avonds begon het hier te sneeuwen en dat even gefilmd wat een prachtig gezicht is dat zeg,ik moet het nog uploaden naar mijn laptop zodat ik het op mijn YouTube kanaal kan zetten.

Donderdag ochtend hadden ze nog niet gestrooid dus ik moest echt rustig de straat uit rijden en op de rondweg was er ook heel veel sneeuw gevallen en ik durfde niet harder dan 30 te rijden,in Amsterdam was er nog lang niet zoveel gevallen.

Vrijdagochtend ik haalde mijnkap er af en wat was het een mooi gezicht de afscheiding op mijn auto.

Had besloten om iets eerder te vertrekken omdat het ging sneeuwen toen ik aan het ontbijten was,en voor mijn eigen veiligheidsgevoel heb nu gewoon de N11 genomen naar de A4,je zag iedereen rustig rijden maar het is wel een heel apart gezicht om het sneeuw te zien vallen tijdens het rijden. Zat op de belijning te letten want je kon de twee banen niet echt onderscheiden.

Vandaag zijn we ook begonnen in de twee maand van dit jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *