Weer een prijs

geplaatst in: verhalen | 0

Dit keer mag ik een keuze maken en waar ga ik scroll alles af en dan valt mij oog op een boek Anne Frank en je had een exemplaar inkijk dus vijf pagina’s kon ik lezen en vond het wel interessant dus in goed overleg 🤣🤣🤣 met manlief heb ik het besteld nu vijf werkdagen afwachten tot het binnenkort.

Ik ben dit jaar wel heel erg in de watten gelegd door de vriendenloterij en de postcodeloterij dat ik zoveel prijzen in de wacht heb gesleept.

Dan heb ik straks met het mooie weer lekker wat te lezen op de Vlietland dat is eigenlijk de enige plek waar ik dat alleen kan,thuis vind ik de rust en ontspanning niet en dat er best zoveel running is altijd om ons heen kan ik mij heerlijk afsluiten van mijn omgeving.

Toch raar dat er al best mooie dagen waren en wij nog geen één dag daar zijn geweest. Mocht ik het uit hebben zal ik er over bloggen dus nog even geduld ben ten eerste geen snelle lezer.

Wens iedereen alvast fijne paasdagen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *