Welkom in Gambia

geplaatst in: verhalen | 0

Als je voor de derde keer in Gambia komt is niets meer nieuw je weet dat je een Engels ontbijt kan verwachten,maar wat wel nieuw is de mede gasten die je iedere ochtend ontmoet.

Hopelijk werk die aardige man achter de Bali er nog,en die aardige man bij de poort,die jongeman die kamers schoon werkt er in ieder geval

Ik heb heerlijk geslapen alleen even wennen aan dat de een uur later is dan bij ons,maar we zitten nu aan het ontbijt.

De vorige keer waren er een heleboel koereigers en nu zie je er geen,tijdens het ontbijten zie je de meeste gasten en zo ook bekende van de vorige keer toch leuk om ze te zien.

Vandaag gaan we naar het strand en dan willen we tot het einde gaan lopen maar eerst even de familie begroeten kuto point en even bij komen van het eerste stuk wandelen.

Op een gezondheidszorg kon ik precies zien wat ik gelopen heb.Toen we terug kwamen bij de familie was het 8.833 en hadden we bijna 8 km gelopen en over de hele dag hebben we.Nou toch ook een beetje beweging welles waar geen trainen maar wel verbranding.

‘Savonds heerlijk bij Jasmine gegeten ik had een non-alcoholisch drankje Shirley Temple en Marco een sprits.

Marco naar barakoda vis met patat en salade en ik had Jasmine speciaal met kip in currysaus.we hebben heerlijk gesmuld als laatste nam Marco nog een Cappuccino en ik wilde warme choco maar hadden ze niet.

Geen punt het was weer een geslaagde dag

Weltrusten💤💤