Werken aan de tuin 3

geplaatst in: verhalen | 0

Om 9:20 kwam de tuinman er aan ikzelf was al om zeven uur wakker niet zo best geslapen ben niet moe maar heb weinig tot geen energie heb net een bord met aardappelpuree en die lekkerbek naar binnen gewerkt.

We zien wel hoe ver het komt met de tuin vandaag want hij is weer alleen en zou het grind erin trappen zoals hij het noemt.

Het begint nu echt op iets te lijken vind ik zelf.Rond half vier ruimde hij alles op en we spraken af om morgen of van het weekend verder te gaan.

Moest even in de garage wat zoeken en zo dom om het licht uit te laten stoot ik mijn voet aan wat tuingereedschap en nu loop ik een beetje mank hoop dat het niet erger wordt zag geen wond en ook geen blauwe tenen dus ik denk dat het mee valt.

Morgen hebben we een afspraak bij de notaris en dat is best laat maar we kunnen gelukkig uitslapen zover ik dat kan.

Vervolg in een andere blog,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *