Werken

geplaatst in: verhalen | 1

De zondagavond kon ik moeilijk in slaap komen normaal leg ik mijn hoofd op mijn kussen en weg ben ik. Mijn gedachten waren nog aan het nagenieten van mijn zonnige week. Ergens ging mijn wekker om optimaal van elk zonnestraal te genieten en in de avond napratend wat we hebben beleefd,wie er waren en welke gesprekken er werden gevoerd.

Met opstaan had ik geen probleem voor mijn wekker afging was ik al half wakker het hele ritueel gaat automatisch wakker worden,douchen,aankleden,ontbijten en daarna 45 min in de auto. Op de weg lekker rustig en dan gaat rijkswaterstaat aan de wegen werken moest bij de afslag van de A5 richting Badhoevedorp ineens richting de A9 naar Alkmaar en daarom mijn Waze aangezet en kwam via Halfweg naar mijn werk.

Dat ga ik de komende dagen anders aanpakken rij de A4 af tot ik Amsterdam Osdorp krijg en dan de Lelylaan over en dan Osdorpplein. Was wel weer blij om aan het werk te zijn mijn collega’s,mijn klanten en dagelijkse werk. Ben een allrounder dus overal inzetbaar s’morgens eerst de broodafdeling opstarten en daarna geholpen op de kaas/deliafdeling en ik vind het ook leuk om dat te doen. Ik heb nergens een hekel aan dus zet mij maar in op welke afdeling maar ook.

Na 35 jaar werken voor één werkgever is het eigenlijk normaal dat je veel weet en veel kan. Afgelopen donderdag was er een man die bij elk personeelslid keek welke werkzaamheid er werden verricht en vroeg mij;”kan je mij een tip geven waarom jij je werk leuk vind”. Ik zei het is geen tip:”maar ik hou van mijn werk en heb er zoveel plezier in dat maakt mij wie ik ben”. Hij zei:”wouw dat is mooi om te horen”.

Ik meen het ook wat ik zei want ik hou het werk wat ik doe,praat ook trots dat ik bij de Albert Heijn werk. Soms is het vervelend dat mijn collega’s te laat komen of de kantjes er vanaf lopen maar ik doe mijn ding en zorg dat ik mijn werkzaamheden af heb dat ik met een gerust hart kan zeggen heb gedaan wat ik kom wat er na mij gebeurd is te danken aan degene na mij.

De hele week was het bewolkt hier en daar een regenbui en dan vind ik het wel jammer dat ik na mijn werk niet even op mijn Vlietland kan liggen maar bank hangen en wat films kijken is ook niet slecht.

Nu genieten van mijn long weekend. Maya en Mike ik wens jullie een fijne vakantie toe.

Liefst Esther en Marco😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *