Werkweek 34

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb vier dagen vrij genomen ben met Bessie,Robin en een nichtje van Marie lekker bootje varen zoals wij dat noemen.Bij een vorige blog kon je lezen waar we zijn geweest en wat we allemaal hebben gedaan dat hoef ik hier niet weer te vertellen.

Vrijdag 25 augustus:

Gelukkig het is maar één dag werken dan heb ik weer weekend maar wat heb ik vandaag gedaan en hoe laat ben ik begonnen,half zes tot elf uur stoep gedaan daarvoor geholpen met klein brood,groot brood en voor ik het wist was het elf uur tijd om naar huis te gaan vanavond ga ik naar een film avond hier in het dorp en tot iedereen zijn verbazen moet ik nog één dag werken dus wat ga ik kort van mijn weekend genieten😖😖.

Zaterdag 26 augustus;

Heb mijn training af moeten zeggen waar ik wel ontzettend van baal.Maar ik was er om kwart over vijf heb het groot brood en klein brood gebakken en al het hartig en zoet daarna alles in de buz bakken gedaan wat ingepakt moesten worden heb ik gedaan.Om negen was ik klaar toen langs de boekhouder en daarna naar huis ben echt kapot denk erover een uurtje te gaan slapen. En dan alleen de zondag om uit te rusten hopelijk is mijn batterij genoeg opgeladen om volgende week te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *