Where are you Adam?

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb even drie uur geslapen want deze domkop had een toezegging gedaan om zaterdag te werken en wel om half zes maar dan tot negen uur.Mijn geheugen laat mij in de steek na het overlijden van Marco en ik moet eigenlijk meer nee leren zeggen of te leren om mij bedenktijd te geven maar tja,het is gebeurd maar naar de Nova bioscoop stond gepland.

Om half acht ging ik van huis weg deed het toch maar met de auto parkeerde hem bij het station das niet ver van elkaar.Toen ik aankwam zaten er al best wat mensen en we hadden nog een kwartier ik zat helemaal achter aan in de hoek met een vrije stoel naast mij.Je kon koffie,thee en een koekje nemen maar dan weet ik wat er met kleuter gebeurd moet zij midden in de film naar de wc dus dat heb meteen gedaan en nu wachten o,nee ik ben van de foto’s dus hier zijn ze dan.

Ik wilde nog een foto maken. Maar dat moet eigenlijk van recht voor staan toch niet gedaan maar op de lege stoel kwam nam een vrouw plaats even spraken we met elkaar. Omdat de zaal klein was en een deur echt dicht moest de andere stond op een kier gutste het zweet over mijn kop en mijn rug maar de film duurde 80 minuten,maar waar ging het over monniken in Griekenland hoe ze leefde,werkte en ingewijd werden het was wel heel apart om dit te zien.

Je had een monnik die chirurg was,een monnik dat voor allemaal zwerfkatten zorgde en monniken die werkte in de bouw. Het was niet een film met echt een verhaal maar fragment stukken dat aan elkaar gemaakt zijn maar het had wel een impact op mij hoe iedereen in saamhorigheid leefde met elkaar.

Na de film ben ik gelijk naar huis gegaan was rond tien uur thuis en even bijkomen rond half elf lag ik erin en dan te bedenken om half vier liep mijn wekker af. Volgende keer ga ik hier in het dorp naar het Everthuis daar draaien ze ook films en theater stukken dat is ook iets wat op mijn do-list staat en de kermis hier op het Raadhuisplein dingen wat ik al veel eerder ooit wilde gaan doen.

Ik heb genoten van de filmavondje vooral omdat het klein en knus was en iedereen super vriendelijk waren dus deze vrouw gaat nog meer in haar uppie ondernemen dat kan je van mij aannemen,

Veel liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *