Wordt steeds vroeger licht

geplaatst in: verhalen | 0

De dagen worden vroeger licht een week of twee geleden maakte ik foto”s van de maan als ik vertrok van huis en toen was het nog erg donker in Bodegraven.

En als ik in Amsterdam aankwam zag je de hemel al. De maan begon al te zakken en op de valreep kon ik nog net deze foto makenEn de ganzen hoorde je al en ik dacht ga ze fotograferen,maar hun dichtte dat ik eten kwam brengen

Ik had niks bij mij maakte mijn foto”s en liep weer verder naar mijn werk,s”morgens is het nog erg fris om half zes en als ik naar huis ga dan is de weer wat aangenamer. Het is niet echt super weer maar komende week zal het beter worden hadden ze voorspeld laten we het maar afwachten. Toen ik thuis kwam zag ik de groenteman in de straat staan en er stonden wat mensen te wachten tot ze geholpen werden ik kan hier zo van genieten hè.

Aan alle plastic zakken aan de paal wist ik dat hij op woensdag komt maar weet niet of hij iedere week komt.
SAM_0148
Woensdag hangt iedereen zijn plastic buiten neer en op donderdag wordt het opgehaald………Toen ik de eerste keer bij Marco sliep moest ik daar allemaal aan wennen nu is het een routine met al het afval gescheiden wordt……….een keer in de maand wordt de papiercontainer opgehaald………twee keer in de maand wordt het GFT containertje opgehaald en twee keer in de maand wordt het plastic opgehaald en restafval moet in de ondergrondse container………ze hebben gelukkig hakken aan de paal bevestigd een jaar geleden moest het gewoon voor je huis geplaats worden maar als het even hard ging waaien dan lagen die zakken overal en dit is wel handig bedacht……
Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *