Zesde vakantiedag(Zondag)

geplaatst in: verhalen | 0

We waren rond tien uur aanwezig op het veld het was nog niet heel druk maar zoals altijd eerst ontbijten tafel gedekt en tegenover ons zat een ander stel die met gebaren vertelde dat we het goed voor elkaar hadden een tafel gedekt.

En we hebben gesmuld ervan later werden mijn voetjes gevijld en de dame in kwestie die stootte haar man aan en wees naar hoe Marco mij verwende. Ik deed mijn schouder omhoog van tja,ik heb gewoon een super lieve man. Zij moest alleen maar lachen tja,wat kan ze anders doen hè.

Mijn eerst zwem deed ik met Nico en mijn uithoudingsvermogen is verbeterd kan nu langer op mijn buik zwemmen en ben niet zo aan het hijgen en toen we lekker lagen kwamen Menno en Daan er aan en niet lang erna kwamen Joost en Nienke toen werd er gezegd kan wel zien wie jou favorieten zijn sorry Menno Joost en Nienke staan bij mij op één en Maja ook.

Het is bij ons we delen alles met elkaar van Joost en Nienke een halve frikandelbroodje en een halve kaascroissant gekregen weer dat eten hè.

Na het werk kwam Maja en toen moest er gekokkereld worden de borrelpootjes en de krieltjes werden gebakken door mij en we leende het gasstel van Joost anders was het ene warm en het andere niet.

Marco deed ook wat crackers en salade op tafel en hier kon een hapje mee eten dat is het fijne op de Vlietland het delen.

Na het eten hebben we nog genoten van het zonnetje tot hij onderging en dan wordt het zo fris dat je,je aankleed en gaat opruimen rond half tien waren we thuis nog wat na kletsen en opruimen en dan naar ons bed toe ondanks je weinig doet ben je wel kapot.

Morgen gaat mijn tweede week in en dan voorspellen ze nog hogere temperaturen dus dat wordt zwemmen en dompelen maar dat is vanaf maandag,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *