Zo gezellig gehad.

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden met Joost en Nienke alweer een tijd geleden afgesproken en vandaag kwamen zij weer even gezellig langs,kan Joost even naar mijn blog kijken kan met die nieuwe niks publiceren gelukkig heb ik mijn oude nog daar kan ik het gelukkig nog wel mee.

Marie had genoeg bami en pasteitjes gemaakt dus die kon ik ze aanbieden want Marco dacht aan gebak maar het komt met bakken uit de hemel vallen dus dat ga ik even niet doen.Natuurlijk er wel bij verteld dat mijn Bessie Marie ze gemaakt heeft.

Hij zou het op zijn laptop gaan kijken wat er mis gaat maar misschien moet ik mijn eigen laptop weer even raadplegen om zo mijn berichten te publiceren maar ik wacht rustig af tot Joost het probleem heeft gevonden.

Nienke voelde zich niet helemaal lekker dus ze waren weer bijtijds naar huis gegaan. Misschien toch wat onder de leden maar zal maandag wel even vragen hoe het met de schat is.Samen nog ieder een pasteitje genomen en natuurlijk ga ik vanavond nog die overheerlijke bami eten.

Kijken of we met de Jysk kunnen bellen of ze onze spullen wat eerder brengen kunnen want het kamertje is helemaal klaar om in gebruik genomen te worden. Morgen komt de tuinman om het laatste stukje af te werken dan is het klaar.

We wachten het af en dan zet ik hier de laatste foto neer

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *