Zomer,zomer is het echt

geplaatst in: verhalen | 1

Zal het nu dan eindelijk komen het mooie weer waar we zolang op hebben gewacht en kunnen we nu echt roepen dat de zomer is begonnen of zijn het maar een paar mooie dagen.Maar na mijn training van 8:15 kwam ik thuis even opgefrist,de was op gehangen, de tas ingepakt en meteen door naar de Vlietland wie van de bekende komen mij vergezellen vandaag was niet de eerste maar wel de derde niet dat het belangrijk is maar ik vind het fijner om niet op zo’n druk veld aan te komen.

Ik kwam er aan toen zat er een stel die altijd onder de bomen liggen en zij zochten naar mijn schat maar wisten niet dat hij er niet meer was dus mijn bolderkar op mijn plek gezet en toen even verteld dat Marco overleden is en zijn film over de uitvaart laten zien beide kregen er kippenvel van en bij de liedjes moesten ze even een traantje wegpinken daarna mijn plek klaar gemaakt.

Doe nog steeds twee plekjes op ons kleed.

Toen kwam er een dame met haar gezelschap die vroeg ook gelijk naar marco (zie je wel schat je wordt erg gemist en heel erg gewaardeerd)ook haar vertelde ik dat jij er niet meer bent en ook zij kreeg het even moeilijk ermee en ik zat er waren best veel bekende alleen niet bekende die bij ons altijd liggen maar het was gezellig en heel erg warm vandaag 3 juni.

Toen kwamen Mark en Anita die zochten mij weer maar moest even afkoelen was echt zo warm ondanks er een windje stond toen kwam er een ander stel die moest ik ook vertellen dat jij alleen uitgestrooid was op de plek waar ik lig.Ook zij waren met stomheid geslagen dat jij er niet meer bent hoe dan en ook zij moesten een traantje wegpinken en ik voelde mij een heel gelukkig mens omdat iedereen alleen maar mooie dingen over jou zeggen dat doet mij heel goed.(merk hoeveel indruk jij op mensen achter gelaten heb).

Was voor het eerst weer een keer in slaap gevallen en toen zat Ray ineens naast ons kleed echt leuk om hem te zien maar de zon bleef nog steeds zo warm dat ik dacht blijf nog lekker zitten maar de tijd tikt door hè het was 19:30 toen ik samen met Ray van het veld afliep en natuurlijk heb ik weer wat foto’s gemaakt klik op de foto hier onder dan komen ze te voorschijn👇.

Morgen weer naar de Vlietland wens iedereen een fijne dag toe,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie