Zondag 1 dec

geplaatst in: verhalen | 0

Het is nog twee dagen dan verruilen we Gambia weer voor Bodegraven en dan begint de realiteit,vroeg opstaan,de kou trotseren,werken en op tijd weer mijn bed in.

Maar zo ver is het nog niet daarom zitten we nog heerlijk te genieten van onze vakantie,op het strand hebben we Kim ontmoet en die neem in het weekend altijd de dochter van een vriendin uit de compond mee naar het strand of de markt over om haar te verwennen.

Nou vertelde Kim dat Abigail niet kan zwemmen en toen bood Marco aan om haar de basis te leren. In het ondiep water waren bezig droog te zwemmen en later ging ze hand in hand met Marco iets verder het water in.

Na 45 minuten was ze al aardig bezig en wist ze hoe ze met de golven om moest gaan en toen had ik ook nog wat geholpen maar je bent wel heel erg kapot en niet wij alleen maar Abigail ook en ik en Abigail lagen heerlijk te slapen tot de tijd dat we weer terug gingen naar het hotel.

Snel douchen en omkleden en nu eerst wat eten bij Jasmine daar zat al de hele club uit ons hotel en Liandra kwam naar Jasmine om ons te begroeten dat was ook weer leuk om haar in Gambia te zien.

Maar ik had een chapman dat is een cocktail zonder alcohol erin erg lekker maar moet oppassen om daar niet te veel van te nemen in verband met heel veel suikers maar ik nam een schnitzel met patat en sla,

Marco had garnalen met patat en sla,nadat hij een hap nam bleek het zuur te smaken

dus dat werd terug gestuurd en voor zijn twee portie nam hij een barakoeda vis met sla en patat.

Hier waren we al bij Jasmine met het clubje maar ik was moe dus met de taxi richting hotel en slapen maar.

Weltrusten 💤 💤

Share this content: