Zwemles 15 februari

geplaatst in: verhalen | 0

Vorige week toen wilde het hekje mij niet binnen laten die jongeman achter de balie keer op computer maar de rekening was gewoon betaald hè hè en vandaag is het een raadsel wordt het groen of blijft het rood nee ik kan gewoon door het hek heen.

Er waren al wat mensen van mij groep aanwezig Mimoun,Jousef,Auke,Mees,Zeda Farie en zijn vrouw nog even wachten tot we naar binnen kunnen.Ineens had ik een heel gesprek met Mees (wist eerst niet hoe hij heette)hij had een zware werkdag gehad en zijn handen kon hij niet meer helemaal schoon krijgen en eindelijk mogen we naar binnen Yvonne keek wie er aanwezig waren en daarna konden we beginnen.

Zedan mocht ook in het diepe zwemmen alleen zag ik dat zij angstig was en zo liep ze eerst achter mij aan maar aan haar gezicht te zien durfde ze niet dus ik stelde haar voor om van haar betrouwbare plek te beginnen maar ze twijfelde dus Yvonne is met haar eerst gaan zwemmen een baantje heen en terug en later ging het wel weer beter met haar.

Ik had vier baantjes gedaan maar was kapot dus stelde Joey voor om een rond langs de kanten te zwemmen om wat conditie op te bouwen had een ronde gehad zei Joey:” neem meteen de tweede ronde ook,lachend”. Na even een pitstop van drie seconde ben ik toch twee rondjes achter elkaar gegaan en ik moet zeggen het ging echt top daarna nog meer baantjes genomen en precies op het eind onder de zwemboei lijn gegaan samen met Auke weet je wat zo grappig is hij probeert mij toch bij te benen en ik hem probeert hij iets doe ik hem na doe ik iets doet hij mij na.

Op sommige vlakken durf ik meer nu dan ik ooit gedacht had want twee rondjes zwemmen is anderhalf keer van strandje naar strandje en op de Vlietland is de plas veel dieper dan in het zwembad en als hij ziet dat ik het kan probeert hij dat ook. Volgende is het voorjaarsvakantie dus dat betekent één keer niet zwemmen dan kan ik een keer op tijd naar mijn bed wat ik nu ook eigenlijk moet gaan doen.

Mensen voor wie vakantie fijne voorjaarsvakantie gewenst,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *