1 januari 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Vanmorgen zag ik wat blogs voorbij komen en ben ze gaan lezen en veel hadden een terugblik van 2020 sommige maakt mij best emotioneel door hoe mooi ze het hadden verwoord.

Mijn hoogtepunten 2020:

4 Februari ben ik 34 jaar in dienst bij appie en werk nog steeds met plezier. • 15 juni schreef ik mijn eerste blog dat stelde nog niet zoveel voor het was dat ik mij zelf voorstel en waar ik over wil schrijven.24 november zijn Marco en ik tien jaar samen hij is mijn steun en toeverlaat.

feestje-bewegende-animatie-0033

Dieptepunt 2020:

In maart krijgen we te maken met een corona virus dat razend snel veel mensen besmet en zoveel opnames in het ziekenhuis de ic’s raken overvol. Mensen slaan aan het hamsteren en de supermarkten kunnen de vraag bijna niet aan.

hamster-bewegende-animatie-0117

We gaan in lockdown mensen moeten thuis werken behalve de mensen die essentieel beroep hebben mogen nog gaan reizen naar hun werk.

In de zomer moesten op de stranden drukte vermeden worden en reizen naar het buitenland wordt negatief geadviseerd maar men wil en moest op vakantie dus vele moesten in no time hun vakantie afbreken of annuleren,daar hadden wij gelukkig geen last van hebben onze zomertijd op ons strandje doorgebracht.

Het ging een tijdje goed tot begin december en nu zitten we weer in lockdown maar strenger dan in het begin alle niet essentiële bedrijven moesten per direct de deuren sluiten. Kerst werd voor vele niet een gezellig familie feest dus de supermarkten maakte overuren sommige waren tot bijna 24 uur open om de drukste momenten te kunnen verdelen.

Tot 19 januari is de lockdown vast gesteld.

Afgelopen jaar heeft mij daadwerkelijk laten zien hoe men vaak egoïstisch kan overkomen(werk in een supermarkt),geen respect voor de medemens,tis zo jammer om dat te zien.

Maar tja,we zitten een dag in het nieuwe jaar en ben maar weer begonnen met wandelen eigenlijk vanaf 31 december half acht s’avonds en 1 januari de volledig dag tijdens de reclameblok wandeling van 10 minuten.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *