1,2,3 enz

geplaatst in: verhalen | 0

Mijn advent kalender mocht ik al open maken toen ik op vakantie, vandaar dat ik nu pas ben begonnen. Was het min of meer vergeten tot ik op de kast keek waar hij zat.Iedere dag een chocolaatje nou zijn er 24 stuks en we zijn met z’n twee dus om de twee dagen maak ik het open zodat we de tweede dag samen een chocolaatje eten.

Romanticus ben ik hé alles delen we samen.Natuurlijk neem ik de leukste.🤣🤣Er zitten leuke chocolade figuurtjes erin,maar wat heeft sommige met kerst te maken.Maar ze smaken wel heel lekker soms moet ik mezelf inhouden om alles in één keer open te maken.Natuurlijk neem ik het chocoladefiguurtje van mijn verjaardag,het is een poesje vind hem wel mooi eigenlijk zonde om het op te eten.

We zitten al op de helft van de maand en dan is het bijna kerst🎄.Vroeger kocht ik altijd van deze aventkalenders voor mijn kids maar moest wel zorgen dat het twee verschillende waren anders kregen ze ruzie.

Mijn zoon was te jong en kon nog niet lezen of schrijven daarom opende hij altijd willekeurige vakjes,nou kon ik als moeder wel het voor hem doen maar het was een eigenwijs ventje.

We zitten al over de helft van de advent kalender maar welke figuren krijgen we nog.Wil van elk chocolade figuur een foto maken en ook wat het is neerzetten,dat kan tegenwoordig zo makkelijk gedaan worden. Voor elke foto wilde ik ook een andere achtergrond maar dan moet je steeds kijken welke heb ik gebruikt,nog zes dagen dan zitten we op kerstavond.Nu nog vier dagen te gaan,de chocolaatjes smaken ook heerlijk deze advent kalender had ik gekocht bij de Aldi.Het gaat best snel vooral omdat ik om de twee dagen open want dan kan eerlijker delen.De laatste twee geopend en die sloten ook af het zijn twee engelen, tja veel van de figuurtje hadden wel met kerst te maken en dat maakt het ook leuk.

Niet alleen kinderen vinden het leuk maar ik ook,en best spannend wat er nu weer onder zat,volgend jaar weer een scoren.

Fijne avond allemaal😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *