Een dag off

geplaatst in: verhalen | 1

Vanmorgen werd ik wakker negen uur wel tussendoor naar de toilet geweest en dacht zo hup eruit we gaan er een mooie dag van maken het was nog bewolkt maar eerst lekker uitgebreid een douche genomen daarna naar beneden en een kop koffie gezet en nog steeds bewolkt zal ik Marco wakker maken of laat ik hem liggen. “Gaf hem te kennen ga alvast boodschappen en hoe laat wil je op staan”:vroeg ik gelijk. “Doe maar om negen uur”:was het antwoord. “Oké,dan moet allang opgestaan zijn”:gaf ik lachend antwoord. “Het is namelijk al bijna kwart voor tien”:zei ik.

Hij stond wel meteen op en ik maakte alvast zijn koffie kan even rustig bijkomen is hij al gewend in het weekend s’morgens een opgewekte kleuter,normaal werk maar voorlopig neem ik één adv dag per week op dan kan ik wennen om een dag minder te werken. Voor mij een hele omschakeling want ben een ochtendmens en altijd druk in het weer.

We hadden bij de Dirk van de broek een bamboedekbed gekocht met de afmeting 200×240 en nu moesten we nieuwe hoezen ervoor hebben bij de Jysk hadden ze uitverkoop van hoezen reserveren online om dan vervolgens op te halen en dat kon vandaag gelijk was toch al wakker en even op en neer gereden. Bestelling lag al klaar bij de kassa meteen afgerekend en toen langs de Jumbo brood en beleg gehaald.

Voor het eerst een broodje filet Américaine gegeten wel super lekker klaar gemaakt. Bolletje,filet,zout,peper,uitjes,eitje en een mayonaise erop heb echt gesmuld en nog een bolletje met dun gesneden biefstuk ook die was lekker.

Daarna ben ik lekker gaan wandelen met mijn koptelefoon op en lopen maar. Onderweg wat foto’s geschoten wist niet wat er nog meer in Bodegraven was.

Een jongere honk waar zij heerlijk kunnen genieten bier drinken,jointje roken en met zijn samen hangen en lol maken.

Hij staat vol met graffiti sommige waar wel mooi gemaakt kom ik eigenlijk nooit langs nu voor deze route gekozen.

Als hier langs rij weet ik nooit wat daar te zien was maar als je er loopt kom je meer en meer te weten.

Heerlijk rustig kan je allemaal vogels horen fluiten jammer dat het afgesloten was maar begrijp het wel zou het ook niet fijn vinden als ik moet bevallen dat er steeds vreemde mensen om mij heen hangen en allemaal foto’s maken.

Volkstuin complex echt mooie intree zo uitnodigend maar ik wil door gaan. Hoe ga ik verder ook door het centrum kijken wat er nieuw is gebouwd.

Nee dit is niet nieuw wel heel mooi paarden burgh soms staan er paarden in de wei vandaag niet.

De watertoren mooi om te zien aan de overkant van de Rijn hier heeft André van Duin met een programma Denkend aan Holland.

Deze is dit jaar eindelijk klaar en er is nog een penthouse te koop,vraag mij niet wat zoiets kost ligt dicht in het centrum en aan het water.

Dit huis staat al een hele tijd leeg een nou zag ik wat werklui daar binnen benieuwd wat ze er mee gaan doen.

Hier hebben een keer met John en Anneke gegeten echt lekker gegeten zij geven ook een rondleiding door de brouwcafé en dan kan je bier proeven lijkt mij mooi om te zien maar met Marco zou dan nooit kunnen.

Een kinderboerderij met geiten,pauw en schapen en misschien nog meer dieren maar deze dieren zag ik op het moment.

Echt schattig die geit op het huisje maakte gebruik van de geit onder hem om er vanaf te komen.

Achter het gaas zit Peter pauw zo hebben ze hem genoemd.Ben er nooit binnen geweest misschien ooit als alles klaar is met corona.

Wie weet ga ik er eens naar binnen dan zal ik daar ook wel een blog aan wijden.

Een ram met zijn harem🤣🤣🤣wat apart twee zwarte en twee witte schapen,de ram kwam bij het hek en toen kon ik hem over zijn kopje aaien we gaan verder.

Je heb hier verschillende huizen deze vond ik wel mooi en anno 1893 en zo mooi gerestaureerd het lijkt wel nieuw.

Nou zoveel stappen heb ik gezet tussen 14:00 en 15:00 vond toch dat ik goed bezig was. De volgende keer neem ik wel wat drinken mee had zo’n dorst en daarom snel richting huis,misschien volgende keer mijn man mee nemen🤣🤣🤣.

Ik geniet van elk moment dat ik vrij ben. Zegt Marco ineens:”kijk eens schat komt de Albert Heijn langs”. Moet bij de buren zijn maar parkeert hem wel lekker op ons stuk grond.

Even reclame voor mijn werk🤣🤣🤣. Mis mijn werk niet zo erg dat ik zo vrachtwagentje voor mijn deur hebben.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *