Hoelang blijft het droog

geplaatst in: verhalen | 1

Afgelopen dinsdag waren we toch naar de Vlietland want maandag vroeg iedereen aan ons waarom we er niet zijn. Het zou het zelfde weer worden als maandag dus we besloten toch te gaan. Nienke en Joost kwamen ook ik kwam net na hun aan en de zon was echt heerlijk. We hadden er geen spijt van toen kwam Til ook nog langs en toen betrok het weer. Het was niet jou schuld hoor Til,maar we hadden nog heerlijk gegeten met z’n vijven Wietse aardappelsalade met rucola sla en gerookte kipfilet.

Tis toch handig een tafeltje om op te eten maar Til besloot na het eten toch te gaan want doorwerkt op de fiets thuis komen vond zij geen optie,wij bleven nog liggen onderhand wel een shirt aan maar echt koud was het niet. Ondertussen hebben Joost een groepsapp aangemaakt voor de Vlietlanden vrienden en vriendinnetjes. Til was net voor de bui binnen en wij waren aan de poffertjes gegaan.

Lekker warme poffertjes met roomboter en poedersuiker een goede en lekkere tip van Peet en Margo we hebben heerlijk gesmuld en daarna nog een bakkie koffie en Nienke een kop thee.

De zon kwam nog even terug maar we werden vergezeld door een ganzen familie zie ze heerlijk genieten van onze aanwezigheid

Om kwart over zeven hielden we het ook voor gezien want het weer betrok ook weer geen zon te bekennen. Thuis aangekomen brak de hemel open ben blij dat we thuis zijn. Nu heerlijk mijn bed morgen weer werken. Fijne dag gewenst.

Liefste Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *