27 maart 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Beste lezers,

De zomertijd gaat vannacht in dan kun je een uur korter slapen,maar dan gaat het wel vroeger licht worden en het wordt later donker.

De zomertijd vind ik mooiste tijd om de mooie foto’s te schieten als de zon opkomt. Hopelijk zijn de mensen ook wat vrolijker en wat opgewekter dan in de wintermaanden. Het wordt weer tijd dat manlief en ik lekker met de billen bloot gaan op ons favoriete strandje.

Ik heb er nu al zin in na mijn werk heerlijk ontspannen op het strand en genieten van al het gezelligheid om ons heen. Op onze groep app van het strand waren er al genoeg mensen geweest heb de foto’s voorbij zien komen.

Voor mij is het elke keer weer net een mini vakantie met mooi weer,gezelligheid en blote mensen om ons heen. Vaak wordt het naaktstrand geassocieerd met seks maar bij mij is het een bevrijd zijn van al mijn kleren,de zon op je blote huid voelen,zwemmen in je nakie.

Met gezelligheid bedoel samen eten,drinken en heel veel lol hebben,dat heb ik heel erg gemist koken op ons kookstel,kletsen en heerlijk jezelf zijn. Veel collega’s kijken mij soms raar aan als ik naar het naaktstrand ga,maar ik doe het al 11 jaar samen met manlief en dat is wat ik het liefste doe daar aankomen en gelijk uit de kleren,liggen en alleen opstaan om een plasje te plegen,of even afkoelen.

Op naar het mooie weer en genieten,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *