30 mei 2021

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag gaan weer de zon op zoeken ben er eigenlijk al klaar voor maar Marco ligt nog op bed heb al vast de broodjes met een omelet klaar gemaakt en ga mij zo douchen en aankleden en rond half negen ga ik Marco wakker kussen.

Alles staat klaar moet alleen de auto in.

Uiteindelijk vertrokken we rond half elf was niet druk toen we aankwamen meteen vooraan een plekje en nu even wandelen over het modderpad het viel gelukkig mee maar toch even wat foto’s geschoten.

Nou gelukkig hoefde ik de schoenen niet uit was nog wel wat drassig maar niet zoals gisteren.

Hier sporen van fietsers en brommers maar daar hoeven wij niet overheen.

De persoon op de foto van mijn eigen man dus daar heb ik geen toestemming voor nodig om het te mogen plaatsen.

Nou jullie zien het hè was blij dat het minder erg was dan gisteren we liepen nu fluitend erover heen.

Het laatste stuk voor we het veld opkomen zal de komende dagen nog beter worden. Dan wordt het pad meer toegankelijker.

Vandaag staat er op het menu gehaktballen met aardappelsalade en komkommer maar eerst gaat de kok een dutje doen. Rond een uurtje of vier begon mij maag te knorren en dan komt het gasstel te voorschijn en kijk ze lekker pruttelen in het jus.

Het ruikt heerlijk want de mensen om ons heen die geven even een blik van wat wordt er geserveerd sorry is alleen voor ons drie.

Marco schep alvast de aardappelsalade op en schaaft de komkommer voor ons twee meiden dan als het balletje klaar kunnen we aan tafel🤣🤣.

Nou dat ziet al smakelijk uit nu kunnen de ballen eruit kijk maar wat lekker we gaan eten.

Vele gaan rond de klok van zes naar huis om te eten maar wij genieten nog even na rond kwart voor zeven ruimen we alles op en vertrekken richting huis.

Tilly had ik rond vijf of zes geholpen en zij bedankte mij wel een paar keer maar lieve schat ik doe het met veel plezier om jou te helpen daar zijn we vrienden voor. Love you girl💋💋.

Maar nu nog een bakkie thee en hup mijn bed in morgen weer een werkdag en later op de middag lig ik weer heerlijk te bakken.

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *