4 november 2021

geplaatst in: verhalen | 1

Ik zag woensdagavond op de camerabeelden dat er een flink mist hing tussen hemel en aarde en dacht morgen op tijd uit huis vertrekken want je weet nooit hoe het onderweg is.

Donderdagochtend hebben we dat eens in de twee weken plastic wordt opgehaald met goede moed loop ik naar mijn auto,hek geopend en loop naar de lantaarnpaal waar ik het hang aan een haakje.

Loop terug naar mijn auto en niets vermoedend stap ik in,start hem en doe mijn ruitenwissers aan,nee hè heeft het vannacht gevroren. Stap er weer uit en begin met krabben gelukkig ben ik toch eerder de deur uit gegaan.

Wel een mooie foto met het licht van de garage gelukkig is het een dun laagje maar wat gaan we komende dagen krijgen het wordt steeds kouder en kouder we gaan echt de winter tegemoet gelukkig vrijdag vrij mijn weekend is begonnen.

Fijn weekend,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *