Als de kat van huis is

geplaatst in: verhalen | 3

Ja wie kent het spreekwoord niet hé.

Nou kan ik heel slecht tegen mensen die zo zijn voor de baas doen ze alles wat er gedaan moet worden,maar licht hij zijn voeten, dan komt hun ware aard naar boven. Ik zeg altijd ze nemen mij maar zoals ik ben en anders rotten ze maar op(heel grof gezegd).

Vanaf ik een tiener was maakte ik mij nooit op,ik ben puur natuur(dat klopt natuurlijk wel hou van de natuur om zijn reinheid). Zoals ik opsta tot ik naar bed ga geen plamuur op mijn gezicht,nou moet iedereen zich daar niks van aantrekken wat ik zeg want dit gaat over mezelf iedereen moet zelf doen wat hij wil.

Maar terugkomend op mijn titel deze mensen bestaan echt die liegen en bedriegen de werkelijke aard van zichzelf door zich anders voor te doen als er geen controle is. En dat maakt mij echt kwaad dus als er geen controle is dan kunnen we lekker doen wat we willen voor de meeste mensen is dat zo en dan presteren ze minder.

Nou mij maakt het geen flikker uit of de baas ik kan mij niet anders gedragen want dat vind heel achterbaks je wordt betaald om je werk naar behoren te doen en niet alleen als hij aanwezig is.

Je wilt wel het geld opstrijken,maar niet het werk doen wat er voor staat raar hoor en dan maar klagen van iedereen moet gelijk behandeld worden maar als ik dan wat er over zegt dan ga je over de rooie gaan.

muis-bewegende-animatie-0056

Afbeelding van:

https://www.animaties.com/

Even mijn gal gespuugd.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *