APK keuring

geplaatst in: verhalen | 0

Auto staat al bij de garage benieuwd hoe laat ik hem kan ophalen voor die tijd eerst nuchter bloed prikken en dan hoop ik niet dat ik wegwaai hopelijk is Dennis al uitgeraasd.

Om zeven wakker geworden en moest meteen in een potje mijn plas opvangen

En dan met twee buisjes de urine eruit halen. Een hele beschrijving erbij maar doe het al zo vaak dus die beschrijving heb ik niet nodig gehad

Nu moet ik echt vertrekken anders is het heel druk daar.

Een hele wandeling gemaakt en het was best koud buiten maar Dennis is gelukkig gaan liggen onderweg kom ouders met kinderen tegen die moeten natuurlijk op tijd op school komen,deze route heb ik nog nooit genomen maar daar hoef je niet steeds over te steken ik ben er

Even mijn nummer getrokken

Toch maar een ander nummer genomen dus had ik 95 en ik ben de enige in de wachtkamer,hoor wel mensen al binnen dus ik zal zo wel aan de beurt zijn.

Ik kon plaats nemen alles wordt er eerst gevraagd naam,geboortedatum en of ik nuchter ben hoort u mijn buik niet knorren mevrouw oké band om je arm zoeken naar de ader naald erin en laat het bloed maar stromen in drie buisjes iedere keer de zelfde kleur buizen. 1x paars,1x lichtgroenen 1x grijs.

Nou ben toch al in het dorp loop dan meteen door naar de Aldi liep door een steeg en zag deze mooie wandtekening

Aangekomen bij de Aldi boodschappen gepakt,betaald en ingepakt en nu richting huis. Volgende de uitslag horen,Marco we kunnen niet met de auto moeten elders onze auto parkeren of lopend gaan de hele weg is bij de dokter open gebroken.

Straks mijn auto ophalen ben benieuwd,gebeld door Kees de monteur van de garage er moet een achterwiel lager vervangen worden naast de gewone APK keuring even €369,-armer geworden maar tja,nu kan ik weer een jaartje er tegen aan.

Ik ga lekker nog even rustig zitten en neem een bakkie chocomelk en Marco die bespreek wat met Kees wat er gebeuren moet aan zijn auto.

Ben van alles op foto aan het zetten tot ik geroepen wordt om af te rekenen en mijn sleutels over te nemen tot ziens Kees tot van de week als we Marco zijn auto ophalen

Fijne avond allemaal😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *