Auw,auw in mijn rug

geplaatst in: verhalen | 2

Ik ben echt stijfkop en wil nooit snel aan pijn toegeven dus nu is het echt te ver gegaan.

Loop al een tijdje met pijn in de onderrug en nou is het geen licht werk wat ik doe,kratten tillen soms boven mijn lengte dat ik net mijn vingertoppen het eraf kan schuiven, of even iets te zwaar beladen met broodjes. Je verkijkt je er weleens op broodjes zijn een licht product maar met zestig stuks in een krat is het toch best wel zwaar.

Had manlief voor mij een afspraak gemaakt,wilde ik die afspraak pas na mijn werk en zo had hij tig keer over en weer gebeld,uiteindelijk vond ik vrijdag na drie uur goed(niet te geloven hè),maar rond twaalf uur werk de pijn zo ondragelijk dus ben ik eerder naar huis gegaan.

Aan gekomen in Bodegraven kon ik nog even langs huis en rond kwart voor drie ben ik naar mijn HA gegaan,verteld waar ik last van had, werd onderzocht en er kwam uit dat ik een ontsteking in de spier in de onderrug heb.

Meteen een recept die ik bij de apotheek kon halen en thuis meteen een pil ingenomen.In de avond was het al iets minder en nu twee dagen verder is de pijn nog wel aanwezig maar niet zo erg als vrijdagmiddag,wel gelijk mijn SM gebeld en aangegeven dat ik gewoon kom werken,maar even rustig aan doe.

Fijne werkdag💋

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *