Avondklok

geplaatst in: verhalen | 0

Tja,daar is hij dan toch gekomen de avondklok een strenge maatregel noemen ze het om de jongeren na half negen niet meer in het straat beeld te willen zien. Moet je toch in verband met de hond uitlaten,werk toch op straat zijn,dan heb je een verklaring nodig om aan de handhavers te overleggen.

Dit is een eigen verklaring

Via de Rijksoverheid kan je deze downloaden en invullen en tevens heb je een werkverklaring nodig als je je tussen half negen s’avonds en half vijf s’morgens op straat gaat begeven.

Ik heb beide gedownload en ingevuld tevens een kopie ervan gemaakt voor het geval dat ik hem echt nodig zou hebben,want een boete zou ik niet graag ontvangen.

Manlief zei:”die tien tot vijf minuten dat je op straat bent wordt je echt niet aangehouden”. Ik antwoordde:”beter voorkomen,dan genezen”. Ik heb ze in ieder geval in mijn tas zitten en daarbij voel ik mij meer op mijn gemak.

Gelukkig heb ik maandag vrij gekregen want ik heb een afspraak bij specsavers in Woerden voor mijn gehoorapparaat merk dat mijn gehoord toch iets achteruit is gegaan en mijn gehoorapparaat was door mijn stomme schuld nat geworden,omdat ik van de zomer dacht ik neem een duik in het water bij de Vlietland maar vergat mijn gehoorapparaat eruit te halen.(dom,dom en nog eens dom).

Maar nu heerlijk genieten van mijn lang weekend😘

O,ja mijn lieve broer is ook nog eens jarig 61 jaar geworden en dan doe ik hem via deze weg van harte gefeliciteerd Ron met je verjaardag.🎉🥂🥳

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *