Ben je dan zwak

geplaatst in: verhalen | 0

Start je dag met lekker bakkie chocokoffie en dan kan je er lekker tegenaan.En heb het zelf gemaakt en dit stond er op mijn bekertje😉Laatste dag werken en dan mijn welverdiende weekend ingaan, onderweg was het lekker druk en de mis liet zich ook zien.

Ze beloven een weekend met zon en temperaturen boven de 20 graden nou zal de zon niet meer sterk zijn maar we gaan heerlijk genieten.

Heb heerlijk gewerkt was superdruk maar ook wel gezellig, toen ik richting mijn kluisje ging kwam ik andere collega tegen waarvan haar moeder kort geleden van is overleden en toen ik haar vroeg:”En A,hoe is het nu met je”. Kon ik eigen al weten dat ze nog heel emotioneel ervan is,en ik kan het heel goed begrijpen dat je dan in huilen uitbarst,maar A vind dat,dat een gevoel van zwakte is,nou lieve schat als je huilt omdat je moeder mist dan is dat geen gevoel van zwakte maar een gevoel van een heel groot gemis.

Niemand kan een ander vertellen dat je na het overlijden van een geliefde je maar een paar weken mag of moet rouwen,rouwen doet een ieder op zijn manier. Lieve A na 24 jaar mis ik mijn moeder nog steeds,ik heb het een plek kunnen geven maar vergeten doe je haar nooit. Maar huilen is goed voor het rouwproces heb ik ondervonden en ik leef heel erg met de herinneringen van mijn moeder en daarom kan ik er beter mee omgaan Lieve A ik kan de pijn niet van je wegnemen,maar ik kan je wel zeggen dat ik weet hoe je,je voelt en meid hou je niet groot maar als je verdrietig ben geef je er aan over laat je tranen de vrije loop.

A,ik hoop ondanks het verdriet dat ik je vandaag bezorgd heb een leuk en goed weekend heb😘😘voor jou lieve schat A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *