Bestelling geleverd

geplaatst in: verhalen | 0

We hadden een paar weken geleden bij Jysk een loungeset en een boxspring besteld en het was zo super dat we het even bij hun in het magazijn konden laten tot ik klaar was met de kamer waar het in moest. Met Tineke en Dennis die kamer opgeruimd en schoongemaakt en toen kon het geleverd worden de dag dat het zo gebeuren hadden we een belangrijke afspraak en belde of het verzet kon worden.

Gelukkig kon dat en dan zouden we een nieuwe afspraak ontvangen van hun bezorgdienst en op zondagmiddag werd ik gebeld of het uitkwam om het op 2december te leveren. Omdat we wilde weten hoe laat we ze konden verwachten belde we de Jysk in Woerden waar we onze spullen hadden gekocht de medewerkster kon het nog niet zien,maar als ze rond vijf uur wat zag zou ze ons het melden.

Om vier had Marco een bericht op zijn mobiel dat zij tussen één en vier uur kwamen had mijn auto van de oprit afgehaald zodat zij met de vrachtauto daar de auto neerzetten en makkelijk uitladen en precies om half vier kwamen ze er aan en de loungeset was drie grote dozen die zij in de garage neerzette.

En het bed werd naar boven gebracht en meteen op zijn plek gezet dus lieve Bessie je logeerbed is al binnen.

Heb nog ruimte over gelaten zodat Frans en Sander nog in de garage erbij kunnen voor de werkzaamheden morgen(Zaterdag). Van de week het bed opmaken dat het er mooi uit gaat zien voor mijn Bessie.

Fijn weekend gewenst,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *