Blogmeeting Artis 22 mei

geplaatst in: verhalen | 0

Nog een paar nachtjes slapen dan ga naar Artis voor een blog-meeting dat geregeld is Melody.Heb alvast een kaartje gereserveerd en twijfel nog om met de auto naar Artis te gaan of halverwege Amsterdam Osdorp de tram te pakken.

Heb toch besloten de auto bij Marie voor de deur te parkeren en van haar kreeg een GVB kaart om 24 uur te reizen dank je wel lieverd.

Nam tram 1 bij de meer en vaart en reed tot aan Weesperplein en van af daar een stuk gewandeld kon ik ondertussen mijn broodje naar binnen werken 0,9 km lopen dan kwam ik bij Artis aan ik ging zitten bij het terras en druppelsgewijs kwamen ze er aan.MelodyK,Daphne en S@@rtje normaal lees ik hun blogs nu ontmoet ik ze in het echt.Daarna kwam Rietepietz en Vonnie en Jeanne we kregen van MelodyK allemaal een presentje een klein envelopje met ieder een tekst en allemaal een sleutelhanger met een beestje.

Daarna zijn een stukje gaan lopen tot de klok van twaalf uur kwam Bea er aan mijn foto’s volgen hieronder.

Moest Marie haar familie de groeten doen
Heeft deze nou verband om zijn staart

Toen de groep compleet was hebben het andere deel gedaan en hebben een hapje gegeten bij de waterkant en daarna zijn we de olifanten gaan bezoeken het was een heel indrukwekkende dag MelodyK kon zo mooi vertellen over alle dieren.Rond een uurtje of drie namen de rest afscheid MelodyK en Daphne bleven nog die wilde nog een aantal dieren bezoeken en ik liep met rietepietz en Bea naar de tram 14 maar daar hebben we alle drie een sprintje voor moeten trekken om hem te halen wat ons wel gelukt is en op het centraal station nam ik daar van hen afscheid.

Ik nam tram 17 naar Osdorp waar ik nog even bij mij Bessie heb gezeten en gegeten toen was het ook voor mij om huiswaarts te gaan.Rond zeven uur opende ik mijn huisdeur na twaalf uur weg te zijn geweest maar ik moet zeggen heb een heerlijke dag gehad dank jullie wel lieve dames tot een volgende blog-meeting,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *