Brief in app

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb zo’n PostNL app waar ik altijd een melding krijg als er post binnengekomen is en zie ineens een brief van bevolkingsonderzoek zuid-west en mijn hart gaat te keer wat zal daar in staan.

Ik besluit om erop uit te trekken manlief ligt nog op bed,wasmachine heb ik aangezet en ik denk trek de mist in. Ook al staat het al op de app het betekend nog niet dat ik hem vandaag 8-10 in handen heb,kan ook pas morgen doorkom giert er van alles door mijn lichaam.

Esther hou je rustig ga lekker wandelen pas als je die brief heb geopend dan zien we wel verder wat de uitslag is.

Loop de straat uit richting de glasbak want had zoveel glazen potten verzameld maar dan zie ik oldtimer tis een Volvo ik hou van oude auto’s.

Van alles wat ik zie en ik vind het mooi maak ik foto je ziet hier drie kleuren op staan maar weet niet waar het voor dient.

We hebben zelfs een bak voor etensresten had het nooit eerder gezien ik heb het ook nog nooit gebruikt.

Op elke struik,bloem komen ik veel spinnenwebben tegen de ene is nog groter dan de ander maar met wat dauw erop zit het er wel heel mooi uit.

Even verderop zitten een wat schapen een mooi gezicht met die mist op de achtergrond.

Op het weiland staan ook een paar geiten en zij hebben ook alpaca’s maar die staan niet in de buurt vaak wisselen ze het af schapen voor alpaca’s op het achterstuk.

Dan loop ik richting Jumbo haal gelijk een ontbijtje en vlees voor vanavond terwijl de mist op trek,wordt het ook wat rustiger in mijn hoofd.

Na de boodschappen thuis lekker samen wat eten vandaag wil ik wat doen aan de tuin voor en dat doe ik dan maar.

Voor foto
Na foto

Er is geen brief in de bus zal morgen wel komen nog een dag extra wachten op de uitslag maar heb mijn tijd niet verspild heb goed werk geleverd al zeg ik het zelf,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *