Buikgriep

geplaatst in: verhalen | 0

Had mij maandag ziek gemeld,was wel aan het werk geweest maar voelde mij zo beroerd werd misselijk,kramp in mijn buik en spierpijn in mijn ledematen dus rond twaalf uur ging ik naar huis.

Kwam thuis ging gelijk mijn bed in heb bijna drie uur geslapen was kapot en nog kapotter toen ik wakker werd maar Marco is heel bezorgd moet wel eten van hem ondanks ik geen trek heb. Twee koppen erwtensoep en twee bolletjes gegeten maar werd alleen misselijker en misselijker maar kon niet spugen dus op tijd mijn bed in gegaan.

De volgende ochtend was ik nog beroerder had nog steeds pijn in de buik dus ik op de wc en mijn ontlasting was aan de dunne kant(sorry is een beetje smerig). Als ik slaap voel de pijn in mijn buik minder dus ik slaap veel dat schijnt wel heel goed te zijn.Marco verzorgt mij zo goed kom niks te kort maar ik heb weinig trek met lange tanden eet ik alleen omdat ik mijn medicatie moet nemen anders at ik helemaal niks.

Woensdagochtend ik stond al op met meer pijn in mijn buik toch maar een afspraak gemaakt de de HA kon er pas rond twee uur terecht dan maar mijn tijd verdoen met veel slapen tot ik daar terecht kon. Ik was er ruim op tijd,want de deur zat nog op slot,dan ga je twijfel heb ik de tijd wel goed of moet ik in het hoofdgebouw zijn ipv paviljoen.

De assistent maakte de deur open en ik werd binnen gelaten nog geen vijf minuten later kwam de HA binnen mocht gelijk meelopen dus ik vertelde mijn klachten mocht op de bank liggen en er werd geluisterd en gevoeld aan mijn buik aan de linkerkant deed het van beneden tot boven pijn. Mijn temperatuur,mijn hartslag en bloeddruk werden gemeten alles was goed en nu werd er bloed geprikt dan kunnen ze mijn suiker en kijken of ik een ontsteking heb.

Nou ik heb zoals ik dacht buikgriep en ik moet het uitzieken en mocht de pijn nog erger worden dan terug komen ik ben hier echt niet blij mee en er is geen medicijnen behalve een paracetamol maar veel slapen dat is het enige wat echt help.

Mijn werk gebeld en doorgegeven wat de HA vertelde ik ga beter naar mijn lichaam luisteren en goed uitzieken en weet je wat heb Marco ook aan gestoken wat een rot meid ben ik hè,alles zullen we samen delen was het toch,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *