Bye Februari

geplaatst in: verhalen | 0

Waar heb over geblogd hier een klein overzicht ik was 34 jaar in dienst bij de leukste en gezelligste supermarkt

34 jaar in dienst
Mijn lieve collega’s

Dan weer de eerst TaalTrip van het jaar was weer een hele gezellige en vermoeide dag voor mij,maar de kinderen genoten ervan dus een hele geslaagde dag.

TaalTrip 4

Dan zijn weer gezellig bij hele goede vrienden op visite geweest en Tinus zijn voetbal plaatjes gebracht waar hij ontzettend dankbaar voor was.

Dan is komt de dag dat een hele andere wending krijgt en ondanks wij ongedeerd bleven had het voor mij wel een impact die ochtend vergeet het nooit meer en daar heb ik deze blog geschreven.

Op visite bij….

Dan komt Valentijnsdag er aan een tweeling collega is op die dag in het zonnetje gezet door haar collega’s we hebben een heerlijke traktatie gehad.

Valentijnsdag
Haar traktatie.

Dit stuk wat ik had geschreven was echt een dag met een grote impact gelukkig bleven wij ongedeerd maar het was wel een dag dat ik nooit zou vergeten

Wat een ochtend

In de tussentijd hadden we twee stormen gehad en de derde was opkomst en dat heb ik eigenlijk nooit meegemaakt dat er zoveel stormen in één maand of hoewel achter elkaar.

Storm opkomst

Dan heb ik nog mijn halfjaar controle dat ik altijd heb voor mijn bloeddruk,cholesterol en suiker wat we toch steeds in de gaten houden

Halfjaarscontrole

En dan is het dit jaar ook nog eens het schrikkeljaar en dat was een mooie afsluiting van deze maand

Daarom zeg ik tegen jou Februari vaarwel en dan verwelkom ik de nieuwe maand Maart

Fijne weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *