Controle 23-08-‘21

geplaatst in: verhalen | 1

Ik had eigenlijk op negen augustus een controle afspraak maar ruim van te voren werd het verzet naar de drieëntwintigste augustus waarbij ik ook gelukkig op tijd was op mijn werk vrij te krijgen.

Toch even gebeld met de praktijk om te weten of ik de tijd goed had,het klopte moet er om half elf zijn en nuchter. Kwart voor acht sta ik naast mijn bed ga dan maar douchen en wat tv kijken denk ik. Maar wilde weten hoe zwaar ik ben dus vanmorgen op de weegschaal gestaan.

Ben ik tevree dat wel,maar iets minder dan voel ik mij veel beter. Omdat ik niet kan eten omdat ik naar de dokter moet voor een controle en ik mij verveel heb ik wat onkruid weg gehaald heb er geen voor foto van maar dan alleen erna.

Opeens kreeg ik een ingeving kan een foto nemen van ons camera beeld hier toch een foto van er voor.

Nou dat is een begin ik denk best veel erover na hoe ik de voortuin zou willen twee hortensia erin en het grind schoon spoelen dat het weer echt wit is maar misschien komt het ooit wel wie weet🤪.

We reden om kwart over elf weg en gelukkig was er nog een parkeerplek voor de praktijk.

Om vijf voor half elf waren we in de wachtkamer in het paviljoen en om precies half elf konden we binnen komen. Esmerelda vroeg mij:”hoe gaat het ermee”. “Ik voel me goed”:antwoordde ik.

Mooi ben je nuchter kan ik gelijk prikken ik wilde er een foto van waarbij Marco zijn hoofd omdraaide omdat hij er niet tegen zijn.

Daarna een pleister erom gedaan.

En de uitslag is voor ons beide perfect.

Daarna mijn bloeddruk gemeten ook daar een foto van.

En wat is de uitslag van mijn bloeddruk.

Ook perfect we zijn echt tevreden hoor.

Met kleding aan weeg ik 58 kilo dat is ook goed,nu een volgende afspraak over een half jaar dan een volledige met urine en bloedafname. Dat ga ik bij de HA doen want we moet tegenwoordig bij het medisch centrum een afspraak maken om bloed te prikken.

Maar tot over een half jaar,ik ben er blij mee en hopelijk kan ik toch mijn streefgewicht halen van 55 kilo.

Nog even langs de vakgarage om Marco zijn weg te brengen moet onze sleutels afgeven want er komen nieuwe sloten erin.

En nu lekker nog even genieten op de Vlietlanden samen met een klein groepje dinsdag weer aan het werken een korte week.

Wens iedereen een fijne dag,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *