Cruijff&Johan

geplaatst in: verhalen | 0

Vroeger als kind vond ik lezen nooit leuk behalve mijn pinkeltje boeken want als er geen plaatjes/tekeningen in stonden kon ik mij er niet op focussen.

Nu had ik altijd moeite om ook een boekverslag te schrijven op de middelbare school, gelukkig kon ik terecht bij mijn buurjongen Robby die een paar ouder was als ik en van hem zijn boekverslagen mocht gebruiken. Dank je wel lieve Robby 💋.

Maar toch wil ik vertellen over het boek wat ik gelezen heb over Cruijff&Johan,daar zaten veel foto’s van Johan toen hij nog jong was en over zijn overwinningsfoto’s Johan heeft Ferenc van der Vlies het zo mooi beschreven dat de lezers echt een kijkje in de laatste jaren van Cruijff mee kon kijken tot hij overleed.

Ik heb altijd heel veel bewondering voor Johan Cruijff gehad als voetballer nooit zag iets over hem in kranten net als andere voetballers,als trainer was hij recht door zee kon je over hem lezen. Niet alleen voor mij maar over de hele wereld was hij de grootste voetballer van de wereld maar ook door het boek te hebben gelezen ook de meeste fantastisch vader en echtgenoot die je kan wensen.

Ben super blij met mijn gewonnen prijs, zo sla ik af en toe toch aan het lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *